Prullenbakken en Afvalbakken huren Groningen

Niets is zo vervelend als rondslingerend afval en rommel op een feestterrein. Bij Hettema Verhuur in Groningen kunt u daarom prullenbakken, afvalbakken en asbakken huren. Naast het feit dat vuil onhygiënisch is en op warme dagen een broedplaats voor bacteriën en gevaarlijke insecten kan vormen, willen mensen zelf ook niet tussen het afval rondbanjeren. Vreemd eigenlijk, want we zijn wel heel goed in het creëren van vieze ruimtes. Help de bezoekers en gasten van uw evenement daarom een handje mee door de inzet van voldoende afvalbakken en asbakken.

7 artikelen  

Verwijder alle


Afvalbakken voor elk soort feest

Wij snappen dat elk feest verschillende soorten afval genereert en dat dit om meerdere oplossingen vraagt. Op festivals is de inzet van afvalbakken raadzaam. Deze afvalbakken kunnen veel afval verzamelen, tot wel 110 liter, waardoor ze niet ieder kwartier geleegd hoeven te worden. Prullenbakken kunt u inzetten voor kleinere (binnen) evenementen. Deze zien er netjes en hygiënisch uit, wel zo fijn voor het zicht van uw gasten. Daarnaast bieden wij nog diverse soorten asbakken voor de rokers. U kunt kiezen uit glazen of roestvrijstalen asbakken, maar ook asverzamelaars en staande asbakken. Op die manier kan er op iedere hoek van het evenement een asbak geplaatst worden, waardoor sigaretten niet meer op de grond worden gegooid en uitgetrapt. Dit is bevorderlijk voor het milieu. Daarnaast voorkomt het risico op brand, omdat brandende sigaretten niet meer in de afvalbakken terecht komen.

Aantrekkelijke tarieven voor hygiënische oplossingen

Op de afvalbakken en asbakken die u bij ons in Groningen kunt huren hanteren wij scherpe tarieven. Wilt u iets huren voor langere tijd? Dan is een nog scherpere prijs zeker bespreekbaar. Zoekt u ook naar andere benodigdheden voor uw evenement of feest? Bekijk dan zeker ons aanbod, wij verhuren praktisch alles. Heeft u vragen over de prijzen van onze afvalbakken of prullenbakken of wilt u een offerte? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord!