Arrangementen bij Hettema Verhuur


Bent u op zoek naar ideeën voor een leuk feest of andere activiteit in de regio Groningen? Bij Hettema Verhuur vindt u verschillende arrangementen voor een geslaagde middag of avond met uw vrienden, familie of collega’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kerstfeest of een gezellige high tea met uw vriendinnen? Met behulp van onze arrangementen regelt u in één klap alles wat u nodig heeft. Lekker makkelijk toch?

Kerst arrangement

Wilt u dit jaar een gezellig kerstfeest thuis organiseren? Maak het makkelijk met het Kerstfeest Arrangement van Hettema Verhuur! U hoeft alleen nog maar de uitnodigingen te versturen en wat boodschappen te doen. Het arrangement is op verzoek altijd uit te breiden of aan te passen naar uw persoonlijke wensen!

High tea arrangement

Heeft u zin in een gezellige high tea met uw vriendinnen of familie? Huur dan ale spullen die u ervoor nodig heeft via ons speciale high tea arrangement. Al uw bestek, servies en meubilair handig in één bestellijst. Zo bezorgt Hettema Verhuur u en uw vriendinnen of familie een heerlijke en gezellige middag.

Kinderfeestje arrangement

Kinderfeestje thuis organiseren? Nog nooit was het zó makkelijk met het standaard Kinderfeestje arrangement van Hettema Verhuur. U hoeft alleen nog maar de uitnodigingen te versturen. Het arrangement is op verzoek altijd uit te breiden of aan te passen naar uw persoonlijke wensen.