Bekijk hier het kerst arrangement van Hettema Verhuur

Bent u al klaar voor de kerst? Bij Hettema Verhuur in Groningen huurt u alle benodigdheden voor kerst. Van glazen, bestek, kopjes, borden en schalen, tot schotelwarmers en chafing dishes. Uw kerstfeest wordt helemaal compleet met de spelletjes van Hettema Verhuur. Speelt u bingo met de hele familie, of houdt u meer van een potje darts? Bij Hettema vindt u het allemaal. Bekijk hieronder de producten die wij voor u geselecteerd hebben.

100 artikelen  Alle artikelen voor uw koud en warm buffet

Gaat u uitgebreid koken voor uw familieleden met kerst, maar heeft u daarvoor niet alle benodigdheden in huis? Bij Hettema Verhuur vindt u alle materialen die uw kerst tot een succes maken. Wilt u dat het door u bereidde eten lang warm blijft, serveer het dan in een chafing dish. Bent u op zoek naar mooie schalen om het koud buffet op te serveren? Ook die vindt u bij Hettema. Selecteer de gewenste producten en vraag een offerte aan.

Servies huren voor kerst doet u bij Hettema Verhuur

Met kerst krijgt u natuurlijk veel familieleden, vrienden en kennissen over de vloer. Heeft u wel genoeg borden, bestek, kopjes en glazen in huis om hen iets aan te kunnen bieden? Hettema Verhuur heeft voor u een breed scala aan kerstartikelen geselecteerd, zodat uw kerst een onbezorgd feest wordt. Zo kunt u met uw vrienden, familie en kennissen heerlijk genieten van de lekkerste hapjes, drankjes en veel gezelligheid.

Huur gezelschapsspellen voor de spelletjesfanaten

Zijn jullie echte spelletjesfanaten? Bij Hettema Verhuur vindt u meerdere gezelschapsspellen. Spelen jullie tijdens kerst met z’n allen bingo? Of is een strategisch spel zoals dammen meer iets voor jullie? Ook doet een potje darts het altijd goed. Bekijk de kerstproducten die wij voor u geselecteerd hebben, kies de gewenste producten en vraag snel een offerte aan. Uw kerstfeest wordt één om niet meer te vergeten.

Hettema Verhuur: voor een geslaagd kerstfeest

Bij Hettema Verhuur vindt u alles voor een geslaagde kerst. Wij verhuren in Groningen, Friesland en Drenthe bijna alles, en service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Hettema vindt u artikelen van de beste kwaliteit, aangeboden voor een scherpe prijs. Wilt u uw kerstproducten thuis afgeleverd krijgen, en wilt u dat we het ook weer ophalen? Het is allemaal mogelijk bij Hettema Verhuur.