Een bbq huren in Groningen? Dat doet u bij Hettema Verhuur. Bij ons huurt u zowel een moderne elektrische bbq als een traditionele houtskool barbecue. Om uw feest compleet te maken, kunt u bij ons ook terecht voor de nodige accessoires. Bekijk ons assortiment voor bbq verhuur rondom Groningen.

Toont alle 10 resultaten

Barbecuespies

0,30

Bakplaat voor op een barbecue 70 x 55 cm. Dit betreft alleen de bakplaat.

9,38

Barbecue houtskool 80 x 40 cm

30,25

Barbecue houtskool 120 x 40 cm

36,30

Spit met motor voor gasbarbecue 120 x 60 cm

42,35

 Bakplaat/Braadslede elektrisch  28 * 40 * 40 cm

45,38

Barbecue gas 70 x 55 cm

51,43

Afzuigkap voor gasbarbecue 120 x 60 cm

60,50

Shoarmagrill op gas

90,75

Barbecue gas 120 x 60 cm

90,75

Een bbq huren in Groningen voor de mooiste feesten

Een feest is pas compleet met lekker eten. En wie lekker en gezellig eten op een feest zegt, denkt er waarschijnlijk al snel aan een bbq te huren. Groningen biedt daarvoor meerdere opties, maar met de keuze tussen houtskool-, elektrische- én gasbarbecues kunt u niet om ons heen!

Een barbeque voor een feest huren is ideaal, omdat uw gasten wat lekkers kunnen nemen wanneer zij er zin in hebben. Geen gedoe met menu’s en gangen dus! Bovendien kunt u de verrijdbare modellen overal neerzetten, waardoor u niet gebonden bent aan een vaste locatie. Minder mooi weer? Ook dan is een bbq huren een goed idee. U hoeft alleen te zorgen dat de bbq en uw gasten droog kunnen staan.

Andere voordelen van barbeque verhuur:

  • Brengt sfeer en gezelligheid
  • Voor ieder wat wils, geen vast menu
  • U hoeft niets zelf te kopen
  • Geschikt voor binnen- en buitenfeesten
  • Keuze uit verschillende soorten barbecues

Bbq verhuur van Hettema: voor Groningen, Friesland en Drenthe

Hettema Verhuur uit Groningen staat al jaren bekend als hét verhuurbedrijf voor feesten en evenementen. Ook een bbq huren in Friesland en Drenthe is bij ons mogelijk. Onze goed bereikbare loods met alle verhuurmaterialen is makkelijk toegankelijk, waardoor u uw gereserveerde artikelen makkelijk af kunt halen. Is het voor u niet mogelijk om de spullen af te halen, dan kunnen wij tegen een vergoeding ook op locatie bezorgen.

Nog meer nodig voor uw feest?

Om u een zo compleet en leuk mogelijk feest te bieden, passen wij ons assortiment regelmatig aan. Op onze website bieden we dan ook een gevarieerd assortiment feestverhuur artikelen. Heeft u naast het huren van een bbq in Groningen ook behoefte aan andere artikelen? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij onze partytent verhuur, tafels en stoelen verhuur. Verwacht u kinderen op uw feest? Dan is misschien onze luchtkussen verhuur interessant.

Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een bbq huren in Groningen bij Hettema

Het moment van uw feest komt steeds dichter bij. Het feest goed laten verlopen vergt een goede voorbereiding. Gelukkig is het enige wat u nog hoeft te doen, de barbeque reserveren en ophalen.

Huren via onze website is gelukkig snel gedaan. Kies de barbecue die u wilt, klik op de knop ‘Toevoegen aan reservering’, haal hem op of laat hem bezorgen en dat is alles! Vervolgens kunt u genieten van uw feest. Zo makkelijk is een bbq huren in Groningen.