Wilt u graag een barbecue huren in Groningen en de omgeving? Dan bent u bij Hettema Verhuur aan het juiste adres. Zowel voor bedrijven als particulieren verhuren wij al meer dan 70 jaar diverse soorten barbecues en bijbehorende accessoires. Wij kunnen alle benodigdheden voor uw feestdag leveren en helpen graag bij de aankleding hiervan. Op die manier heeft u hier geen omkijken meer naar en kunt u zorgeloos genieten. De grootte van uw groep maakt daarbij niet uit. Bij ons verhuurbedrijf kunt u op kwaliteit rekenen, of het nu een feest voor 10 of 500 mensen is.

63 artikelen  

Verwijder alle


Barbecue huren Groningen: alle soorten en maten

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten BBQs. Zo heeft u keus uit een barbecue die op gas werkt, maar ook barbecues die houtskool gebruiken. De gasbarbecues worden geleverd met de bijbehorende accessoires, zoals vleestangen en gasflessen. Het aantal branders per gasbarbecue verschilt en daarnaast kunt u ze afzonderlijk bedienen. De houtskoolbarbecues en gasbarbecues zijn er in verschillende groottes. Zo lopen de afmetingen uiteen van 30 bij 40 tot 120 bij 160 centimeter.

Bijpassende accessoires

Naast barbecues leveren wij een heleboel bijpassende accessoires. Wij bieden zowel grote als kleine accessoires aan. Denk bijvoorbeeld aan afzuigkappen of verschillende soorten aggregaten voor de barbecue of andere elektrische apparaten op uw feest. Daarnaast leveren wij ook extra barbecuespiesjes, gasflessen en spitten voor vlees. Vindt het feest plaats op een koude dag? Wij kunnen extra vuurkorven leveren voor meer warmte.

Prijzen van een barbecue huren in Groningen

De barbecues van onze webshop hebben een vaste prijs. Dit varieert van €17,50 tot €45,- per dag. Wilt u meerdere dagen een BBQ huren? Dan hebben wij hiervoor een aangepast tarief. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een haal- en brengservice. Voor de elektrische apparatuur kunt u contact met ons opnemen over de prijs.