Verschillende soorten beden huren: veldbedden, luchtbedden en divanbedden

Heeft u tijdelijk bedden nodig? Gaat u zelf een weekje of langer weg, of misschien komen er een aantal mensen logeren. Wanneer u bedden bij Hettema Verhuur huurt weet u zeker dat u lekker kan slapen. Wij hebben verschillende soorten bedden te huur, inclusief veldbedden, luchtbedden en divanbedden met matras. Ook kunt u dekbedden met dekbedovertrekken huren. Wilt u een bed huren of heeft u meer interesse in het huren van bedden?

4 artikelen  

Verwijder alle


Bedden verhuur bij Hettema Verhuur Groningen

Gaat u met een grote groep weg, ook dan kunnen wij u helpen. Wanneer u bijvoorbeeld een kamp organiseert kunt u gemakkelijk veel veldbedden bij ons huren. veldbedden zijn makkelijk te transporteren en in elkaar te zetten. Wilt u het nog simpeler houden, of heeft u weinig bergruimte op spullen mee te nemen, dan zijn onze luchtbedden een goede keuze. Wilt u graag bedden met matrassen huren, dat kan ook. De divanbedden zijn perfect voor tijdelijke slaapvoorzieningen zonder comfort te verliezen.

Neem contact met ons op om een bed te huren

Wilt u graag een afspraak maken om de opties wat betreft verhuur eens te bespreken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Bellen kan ook naar 050 - 541 01 91.