Gaat u een bedrijfsevenement organiseren en zoekt u ondersteuning bij het organiseren? Hettema Verhuur is al 80 jaar specialist op het gebied van evenementen verhuur. Wij kunnen u voorzien van tips, advies en een groot assortiment aan verhuurbare onderdelen voor uw bedrijfsevenement. Gaat u een bedrijfsevenement organiseren? Een dergelijk evenement is een uitstekende manier voor uw werknemers om even wat stoom af te blazen na een drukke werkperiode. Weet u niet waar u moet beginnen? Bekijk onze producten om inspiratie op te doen.

550 artikelen  Tip: bekijk onze handige checklist voor het organiseren van een bedrijfsevenement!

Wij helpen u het beste bedrijfsevenement te organiseren

Er zijn verschillende soorten bedrijfsevenementen. We kennen allemaal het bedrijfsevenement aan het eind van ieder jaar of de reguliere personeelsfeesten. Organiseert u een serieuzer evenement? Bijvoorbeeld een grote, zakelijke bijeenkomst met belangrijke partners of investeerders? Hettema begeleidt tijdens het gehele proces, van idee tot uitvoering, zodat u het best mogelijke evenement organiseert.

Onze ervaren werknemers brengen structuur aan in het organisatieproces en leveren tevens service die u ergens anders niet krijgt. Zo voorzien wij u altijd van tips en advies, om uw evenement tot een succes te laten komen. Beamers voor presentaties nodig? Passende uitnodigingen? Catering voor een luxe diner? Hettema Verhuur staat voor u klaar. Middels diverse checklisten lopen wij uw bedrijfsevenement na om er voor te zorgen dat er niets vergeten wordt. Zo kunt u zich focussen op andere zaken die ook belangrijk zijn en het feest aan Hettema overlaten.

Scherpe tarieven

Wilt u een professioneel bedrijfevenement laten verzorgen door Hettema Verhuur in Groningen? Dan profiteert u van scherpe tarieven die nog voordeliger kunnen worden naarmate u meer en langer huurt. Voor langdurige en grotere evenementen blijft huren op deze wijze ook een aantrekkelijke optie. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het laten verzorgen van uw bedrijfsevenement? Neem contact op met Hettema Verhuur! Onze medewerkers staan u graag te woord om u wensen en eisen in kaart te brengen.