Gaat u een bedrijfsfeest organiseren en zoekt u ondersteuning bij organiseren? Hettema Verhuur is al 80 jaar specialist op het gebied van evenementen verhuur. Wij kunnen u voorzien van tips, advies en een groot assortiment aan verhuurbare onderdelen voor uw bedrijfsevenement. Gaat u een bedrijfsfeest organiseren? Een dergelijk evenement is een uitstekende manier voor uw werknemers om even wat stoom af te blazen na een drukke werkperiode. Weet u niet waar u moet beginnen? Wij staan u graag te woord met passend advies.

550 artikelen  Bedrijfsevenementen verhuur, structuur en service

Er zijn verschillende soorten bedrijfsevenementen. We kennen allemaal het bedrijfsfeest aan het eind van ieder jaar of de reguliere personeelsfeesten. Organiseert u een serieuzer evenement? Bijvoorbeeld een grote, zakelijke bijeenkomst met belangrijke partners of investeerders? Hettema kan u begeleiden tijdens het gehele proces, van idee tot uitvoering. Onze ervaren werknemers brengen structuur aan in het organisatieproces en leveren tevens service die u ergens anders niet krijgt. Zo voorzien wij u altijd van tips en advies, om uw evenement tot een succes te laten komen. Beamers voor presentaties nodig? Passende uitnodigingen? Catering voor een luxe diner? Hettema Verhuur staat voor u klaar. Middels diverse checklisten lopen wij uw bedrijfsevenement na om er voor te zorgen dat er niets vergeten wordt. Zo kunt u zich focussen op andere zaken die ook belangrijk zijn en het feest aan Hettema overlaten.

Goedkope tarieven

Wilt u een professioneel bedrijfevenement laten verzorgen door Hettema Verhuur in Groningen. Dan profiteert u van goedkope tarieven die nog voordeliger kunnen worden naarmate u meer en langer huurt. Voor langdurige en grotere evenementen blijft huren op deze wijze ook een aantrekkelijke optie. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het laten verzorgen van uw bedrijfsfeest? Neem contact op met Hettema Verhuur! Onze medewerkers staan u graag te woord om u wensen en eisen in kaart te brengen.