Wellicht heeft u nog benodigdheden nodig voor het buurtfeest dat u organiseert in Leeuwarden. Natuurlijk kunt u deze bij Hettema Verhuur huren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een podium om te huren, een partytent of toiletwagen? Kijk dan eens in ons online assortiment. Sommige producten zijn te duur om aan te schaffen voor eenmalig gebruik, dan is het interessant dat u die kunt huren. Wij zijn gespecialiseerd in party-artikelen en breiden ons aanbod dikwijls uit. Kijk in ons ons uitgebreide online assortiment of neem contact met ons op voor al uw vragen.

Maak uw buurtfeest compleet met alle benodigdheden Van podium en springkussen tot servies en ballonnen. Bij ons kunt u alles huren. Maak uw buurtfeest in Leeuwarden compleet met alle benodigdheden die u wenst. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hettema Verhuur terecht. We hebben reeds 80 jaar ervaring en kennen onze weg in evenementenland. Wij denken dus graag met u mee en nemen uw zorgen weg. In ons assortiment hebben wij alleen maar kwalitatief en verzorgd materiaal. Wilt u een podium huren of zoekt een kleine partytent? Wordt het een klein en intiem feest of groot evenement? Het kan allemaal. Met spullen voor 10 tot 5.000 personen, wij helpen u graag. Met 99% van onze artikelen op voorraad kunnen wij altijd snel leveren.

  • Kwaliteit
  • Ruim en gevarieerd aanbod
  • Ervaring
  • Snelle levering

Bel ons meteen. Nadat u rustig heeft rondgekeken in ons totaaloverzicht kunt u uw bestelling online plaatsen. Wilt u graag meer informatie of kunt u iets niet terugvinden? Wij helpen u graag. Neem dus telefonisch of via mail contact met ons op.