Bedrijfsevenementen checklist

Een professioneel bedrijfsevenement met Hettema Verhuur

Gaat u binnenkort een bedrijfsevenement organiseren? Hettema Verhuur kan u op professionele wijze ondersteunen bij de realisering hiervan. Onze ervaren medewerkers kunnen u op diverse punten in het organisatietraject ondersteunen. Of het nu om een zakelijke bijeenkomst met belangrijke investeerders gaat of een aankomend personeelsfeest, wij kunnen u helpen met de coördinatie van uw evenement. Vaak komt er heel wat op u af en moet u met veel dingen rekening houden. Onderstaande tips kunnen helpen om structuur aan te brengen. Wilt u meer hulp? Download onze checklist voor bedrijfsevenementen hier, zodat u niets vergeet!

Tips voor een geslaagd bedrijfsfeest

  1. Plan het ruim van te voren in
   Voor veel personeelsleden zal het fijn zijn als dergelijke evenementen ruim van te voren worden ingepland. Zeker uw fulltime medewerkers hebben hier baat bij, zodat ze in hun drukke leven rekening kunnen houden met het vrijhouden van de geplande datum.
  2. Zorg voor een professionele aankleding
   Zeker wanneer u ‘hoog bezoek’ verwacht, zoals belangrijke investeerders die u graag aan boord wilt halen. Regel alles tot in de puntjes en probeer zo weinig mogelijk zaken aan toeval over te laten. Dit zorgt voor rust en zekerheid.
  3. Gepaste catering
   Zet gepaste catering in die bij het publiek en het doel van de avond past. Komt iemand een lezing geven over een belangrijk onderwerp? Sta klaar met koffie, thee en cake en laat de barbecue in de schuur staan.
  4. Maak gebruik van een garderobe
   Bij een bedrijfsevenement hoort een uitgebreide en goed verzorgde garderobe. Jassen en tassen moeten ergens op een nette plek opgeborgen kunnen worden en mogen zeer zeker niet kwijt raken. Investeer in een goede garderobe. Dit zorgt voor rust bij gasten en bezoekers. 
  5. Zitplekken en staplaatsen
   Organiseert u ergens een bedrijfsevenement en is het aanwezige meubilair niet toereikend? Geen probleem, meubilair is bij ons in alle soorten en maten verkrijgbaar. Zorg voor genoeg zitplek en plaats statafels in de foyer of andere ruimte. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om te netwerken en gezellig te borrelen.

Een professioneel en geslaagd bedrijfsevenement

Zeker op een bedrijfsevenement wilt u dat alles op rolletjes loopt. Vaak komen er toch hooggeëerde gasten langs en blunderen is niet bevorderlijk voor uw status. Regel daarom alles tot in de puntjes. Download onze checklist voor bedrijfsevenementen om verzekerd te zijn van een goede voorbereiding. Hierin zijn allerlei punten opgenomen die mogelijk van belang zijn voor uw evenement. Ook als het om een personeelsfeest gaat is het raadzaam om deze checklist te gebruiken. Klik hier om hem te downloaden.

Categorie ‘meubilair’
Zorg voor voldoende zitplaatsen voor het publiek en plaats mooie statafels in de foyer. Deze tafels kunnen gedecoreerd worden met allerlei kleuren hoezen en linnen.

Categorie ‘keuken’
Zelfs voor een kleine catering is het van belang de juiste spullen in huis te hebben. Koffiemachines, thermoskannen en theekannen zijn onmisbaar.

Categorie ‘servies’
Hettema Verhuur heeft een groot assortiment aan servies en bijbehorende producten. Voor een bedrijfsfeest kunt u het beste uit onze porseleinen collectie een keus maken.

Categorie ‘decoratie’
Voor sommige zakelijke evenementen zijn afzetpalen en een rode loper een goede toevoeging. Maar ook de tafelhoezen voor statafels zijn uitstekende toevoeging om de algehele uitstraling van uw zakelijke evenement te bevorderen.

Categorie ‘afval’
Zorg voor genoeg prullenbakken. Hettema levert hygiënische en nette prullenbakken die overal op uw evenement geplaatst kunnen worden. Hierdoor blijft de ruimte schoon van vuil, wel zo prettig voor de bezoekers. Tevens kunt u voor de rokers diverse soorten asbakken huren.

Categorie ‘garderobe’
Een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijfsevenement. Kies tussen de grote en kleine garderobestanders, afhankelijk van de grootte van uw evenement. In combinatie met de verschillende kleuren nummers kunt u opstellingen maken die het terugvinden van de juiste jas vergemakkelijken.