Jubilea of congres checklist

Een professioneel jubilea of congres met Hettema Verhuur

Heeft u een jubilea of congres te plannen? Dan moeten er goede voorbereidingen getroffen worden. Zakelijke congressen of hele persoonlijke jubilea-feesten zijn vaak belangrijke momenten. Alles moet op rolletjes lopen en voordat dit kan is er een lijst aan voorbereidingen die getroffen moeten worden. Hettema Verhuur helpt u hier graag bij. Zowel bij de aankleding, horeca en garderobe kunnen wij ondersteuning bieden. Ons assortiment aan verhuurbare spullen is erg breed. Daarnaast is alles scherp geprijsd en kunt u kiezen voor een haal- en brengservice. Hieronder kunt u enkele tips lezen die helpen bij het organiseren van een jubilea of congres. Download ook onze checklist voor een jubilea of congres, zodat u niets gaat vergeten! 

Tips voor een geslaagd jubilea of congres

 1. Uitnodigingen
  Zorg ervoor dat genodigden op tijd hun uitnodiging ontvangen. Al is dit een uitnodiging via de mail, via Facebook of een kaartje in de brievenbus. Zo voorkom je dat mensen op de geplande datum al iets hebben staan.
 2. Catering
  Een jubilea of congres is een belangrijk evenement of mijlpaal. De juiste catering is vaak gewenst. Veelal gaat het ook om een grote catering. Bij Hettema Verhuur kunt u alles op het gebied van keukens en benodigdheden krijgen.
 3. De juiste locatie
  Een jubilea of congres wordt vrijwel altijd op een vooraf gereserveerde locatie gehouden. Denk goed na wat de insteek van het evenement is, persoonlijk of zakelijk? Neem deze overweging mee in het uitzoeken van een locatie. Het één leent zich namelijk niet altijd voor het ander.
 4. Garderobe
  Omdat jubilea en congressen vaak grote evenementen zijn, is een goed uitgeruste garderobe heel belangrijk. Jassen en tassen mogen niet kwijtraken en moeten zonder slag of stoot aan het eind van het evenement weer bij hun rechtmatige eigenaar terug kunnen komen.
 5. Meubilair
  Zorg voor het juiste meubilair. Bij een congres moet iedereen kunnen zitten op een comfortabele stoel en bij een jubilea vice versa. Zorg ook voor genoeg tafels en mooie aankleding.  

Bent u goed voorbereid?

Wij snappen dat er veel op u af komt bij het organiseren van zo’n groot en belangrijk evenement. Daarom helpen wij u graag een handje mee. Hettema Verhuur heeft een checklist samengesteld waarop alle onderdelen die van belang zijn bij een jubilea of congres afgestreept kunnen worden. Zo kunt u gestructureerd te werk gaan en zult u niets vergeten. Download hier onze checklist voor jubilea of congressen. Wilt u graag meer ondersteuning? Bekijk de categorieën hieronder of neem contact op! Wij adviseren en helpen u graag.

Categorie ‘meubilair’
Ons assortiment aan meubilair is heel uitgebreid. Zowel voor persoonlijke als zakelijke evenementen kunt u bij ons de gepaste stoelen en tafels vinden.

Categorie ‘keuken’
Van allerlei elektrische apparaten, machines tot witgoed. Een uitgebreide keuken kunt u bij ons huren. Alle keukenonderdelen zijn uiteraard ook los verkrijgbaar. Zo kunt u het compleet afstemmen op uw behoeften en die van het evenement.

Categorie ‘servies’
Bij een gedegen keuken hoort ook het juiste servies en bestek. Voor de belangrijke evenementen raden wij onze porseleinen collectie aan.

Categorie ‘decoratie’
Bij jubilea kan de juiste soort decoratie nog wel eens wenselijk zijn. Naast extra verlichting en verlengsnoeren kunnen er ook Sara en Abraham poppen gehuurd worden.

Categorie ‘afval’
Een groot evenement kan een forse hoeveelheid afval genereren. U kunt voor de inzet van afvalbakken (110 liter) of prullenbakken kiezen.

Categorie ‘garderobe’
Een garderobe is een vereiste bij iedere jubilea of congres. Mocht de locatie waar u het evenement houdt dit zelf niet bieden of niet toereikend genoeg zijn, dan kunt u bij Hettema Verhuur complete garderobes huren met alle belangrijke onderdelen.