verjaardagsfeest checklist

Bent u binnenkort jarig? Dan is een verjaardagsfeest natuurlijk wel op zijn plaats. Een jaartje ouder mag immers wel gevierd worden. Gaat u thuis of op locatie een feest geven, dan wilt u natuurlijk dat deze goed georganiseerd is. Hettema Verhuur kan u hierbij helpen. Omdat Hettema Verhuur alles verhuurd weet u zeker dat uw feest zal slagen met ons assortiment. Graag geven we u een aantal tips om een succesvol verjaardagsfeest te organiseren, en een ultieme verjaardag checklist zodat u niets vergeet tijdens het organiseren van uw te gekke verjaardagsfeest.

Tips voor een gezellig verjaardagsfeest

 1. Laat weten hoe leuk uw verjaardagsfeest wordt
  Dit klinkt misschien als een vreemde tip, want wanneer vertelt u nou van tevoren al dat een feest een knalfuif gaat worden? Echter, als u zelf gelooft dat het feest helemaal geweldig wordt, dan zal dat ook het eerder het geval zijn dan wanneer u vooraf al zegt “het zal niet zoveel voorstellen” en “het wordt niets bijzonders”. Vertel al uw vrienden dat het dak eraf gaat en het feest wordt gegarandeerd een succes!
 2. Helpende handen van de gasten bij uw verjaardagsfeestje
  Bent u gezegend met vrienden en/of gasten die graag meehelpen? Laat ze dan vooral dat handje meehelpen! Met hapjes rondlopen of aankleding van het feest: het geeft u zelf wat rust en hen het idee dat het ook een beetje hun feestje is. Win-win situatie en een garantie voor een gezellig feestje.
 3. Zonder muziek geen feest
  Goeie muziek kan een feest maken of breken. Zorg er dus voor dat er te allen tijde fijne muziek op de achtergrond van uw verjaardagsfeest is de horen. Maak van tevoren een goede Spotify playlist en sluit die aan op boxen, of nodig uw buurjongen uit die graag zijn DJ-skills op uw verjaardagsfeest laat zien. En zeker bij een themafeest mag de juiste muziek natuurlijk niet ontbreken!
 4. Een verlanglijstje voor de jarige
  Zodra alle uitnodigingen verstuurd zijn is het handig om een verlanglijstje te gaan maken. Zo kunnen mensen, zodra ze de uitnodiging hebben ontvangen, meteen van u horen wat zij als presentje kunnen meenemen naar het verjaardagsfeest. Een verlanglijstje zorgt ervoor dat u niet allemaal ‘loze’ cadeautjes krijgt waar u niets aan hebt. Een goed cadeau is niet alleen leuk voor u, maar ook voor de gever! Zet dit dus ook op uw checklist zodat u dat niet vergeet bij het organiseren!
 5. The day after
  Geeft u thuis een feest? Dan kunt u er van uit gaan dat u na een gezellig dag of avond met een hoop troep blijft zitten. Ondanks dat Hettema Verhuur het servies ook vies ophaalt zijn er nog een aantal handige tips om snel op te kunnen ruimen. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan wegwerpkleden met leuke kleuren en printen? Of, als u geen servies huurt, wegwerpborden-, schalen-, en glazen? Stuk minder werk betekent veel meer plezier.

De checklist om uw feest te organiseren

U heeft een datum en u weet wie er gaan komen. Nu is het natuurlijk belangrijk dat uw feest zo goed mogelijk aangekleed wordt zodat u, samen met u gasten, een onvergetelijke verjaardag kunt vieren. Om u daarbij te helpen heeft Hettema Verhuur de ultieme checklist voor een verjaardag voor u opgesteld, zodat u niets vergeet.

Download hier direct de verjaardagsfeest checklist (PDF) of bekijk de verschillende categorieën en producten hieronder.

Categorie ‘servies’
Borden, glazen, bestek en schalen, u heeft ze allemaal nodig als uw gasten een hapje gaan eten op uw verjaardagsfeest. Gelukkig verhuurt Hettema Verhuur alles, en kunt u bij ons terecht voor alle soorten glazen, borden, mokken en schalen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de gebaksbordjes op onze verjaardag checklist?

Categorie ‘keuken’
Geeft u een groot verjaardagsfeest? Dan is het feest eigenlijk niet af zonder een lekker hapje of drankje. Bij Hettema verhuur vindt u niet alleen koelkasten, frituurpannen en ijsblokjesmachines, maar ook thermoskannen, barbecues en buffetkarren zitten in ons assortiment. Op de checklist vindt u ook biertaptafels, en ook voor bierfusten kunt u terecht in ons assortiment. Gaat u zelf koken? Dan mogen pannen en gasstellen niet ontbreken bij het organiseren van uw verjaardagsfeest!

Categorie ‘meubilair’
Gaan uw gasten ook eten of verwacht u heel veel mensen tijdens uw verjaardagsfeest? Met de juiste dinertafel, picknicktafel of klaptafel kunnen uw gasten goed terecht. Natuurlijk regelt Hettema Verhuur ook uw stoelen om op te zitten. Liever blijven staan? Ga dan voor onze statafels met rok. Deze artikelen vindt u allemaal terug op de checklist om een geslaagd feest te organiseren!

Categorie ‘decoratie’
Een lichtje, een ballon, een bloemetje of vlaggetjes. Een verjaardagsfeest is natuurlijk niet compleet zonder feestelijke decoratie. Wat u ook kiest aan versiering, Hettema verhuur helpt u graag met de decoratie van uw verjaardagsfeest.Op de checklist voor een verjaardag vindt u bijvoorbeeld ook een grote Sarah of Abraham pop!

Categorie ‘afval’
Tijdens en na uw verjaardagsfeest wilt u natuurlijk niet door het hele huis (en tuin) afval hebben liggen. Op de verjaardag checklist vindt u vuilnisbakken, prullenbakken en asbakken. Zet deze neer op uw feest om troep in de hele tuin te voorkomen. Scheelt u een hoop opruimwerk, want Hettema Verhuur haalt de bakken vol bij u op.