Wilt u graag leuke decoratie huren voor uw feest in de omgeving Groningen? Hettema Verhuur helpt graag om uw feest met mooie decoratie aan te kleden. De decoraties maken het feest helemaal compleet en zorgen ervoor dat uw gasten er optimaal van kunnen genieten. Wij hebben een breed assortiment aan decoratie van kwalitatief en verzorgd materiaal. Daarnaast verhuren wij al ruim 70 jaar lang diverse decoraties aan zowel bedrijven als particulieren.

51 artikelen  

Verwijder alle


Verschillende soorten decoratie huren in Groningen

Wij bieden verschillende soorten decoratie aan. Dit loopt uiteen van vazen voor bloemen tot prikkabels in verschillende kleuren. Voor elk feest kunt u bijpassende decoratie uitzoeken. Wilt u op uw feest heliumballonen de lucht in laten gaan? Huur dan bij ons een heliumfles! Dit is inclusief vijftig heliumballonen en lint. Daarnaast verhuren wij verlichting. Hierin is er keuze uit partyverlichting, grondspotjes of lampen op statief. Andere veel gebruikte decoraties zijn de prikkabels die in verschillende lengtes gehuurd kunnen worden. Wij leveren de lengtes van 25 en 50 meter.

Planten huren bij Hettema Verhuur

Bestaat er betere decoratie dan een paar mooie planten? Wij denken van niet, en daarom kunt u bij ons ook planten huren. Wij hebben diverse soorten bomen en planten die u kunt huren, zoals een fraaie palmboom van 220 cm en diverse bloembakken.

De kleine decoraties die uw feest afmaken

Tevens bieden wij ook kleinere decoraties in ons assortiment. Bijvoorbeeld een kaarsenstandaard of een broodmandje die zorgen voor mooie opvulling van uw tafel. De kaarsenstandaards en broodmandjes zijn er in verschillende soorten en maten. Hettema Verhuur verhuurt diverse soorten bomen (groen en bloeiend) van 220 centimeter hoog. In ons assortiment hebben we gekleurde vlaggetjes van 30 meter lang om het feest helemaal af te maken.

De prijzen van het huren van decoratie

Bij iedere decoratie die wij aanbieden in de webshop staat een vaste prijs vermeld. Wel zijn de prijzen van de prikkabels en partyverlichting afhankelijk van de lengte. Verder hangen aan bijvoorbeeld de bomen en bloembakken een vast prijskaartje. Neem contact met ons op om te informeren naar verdere mogelijkheden.