Alles wat niet in de andere categorieën past vindt u op deze pagina. Een erg diverse collectie van spullen, want Hettema verhuurt immers praktisch alles. En wat voor product u ook kiest, u kunt er van op aan dat het een kwaliteitsproduct is tegen een scherpe prijs.

55 artikelen  Een kleine greep uit het assortiment

U kunt bij Hettema Verhuur onder meer terecht voor het huren van:

  • Babyspullen. Alles wat u nodig heeft voor uw kleine jongen of meisje is bij ons te huur. Denk bijvoorbeeld aan autostoeltjes, kinderboxen, ledikantjes, hobbypaarden, buggy’s en nog veel meer. Heeft u net een kind gekregen? Zet dan een mooie ooievaar van Hettema bij u in de tuin.
  • Revalidatiespullen. Bent u slecht ter been, bijvoorbeeld als gevolg van een operatie, dan kunt u bij Hettema terecht voor het huren van hulpmiddelen. Zo hebben wij elleboogkrukken, opvouwbare rolstoelen en rollators. Daarnaast verhuren we nog andere medische spullen, zoals urinalen, toiletverhogers en bedgalgen.
  • Transportspullen. Moet u grote spullen vervoeren, dan zijn rolcontainers of transportkarren een uitkomst. Bij Hettema Verhuur huurt u deze spullen tegen een scherpe prijs. Ook hebben wij aanhangers, kruiwagens en steekwagens te huur die u kunt gebruiken om spullen te transporteren.
  • Vakantiespullen. Gaat u op vakantie? Ook daar hebben we bij Hettema Verhuur spullen voor. Zo mogen een luchtbed, veldbed of slaapzak niet ontbreken als u gaat kamperen. Of wat dacht u van een autostoeltje voor uw kleine zoon of dochter?
  • Niet gevonden wat u zoekt? Neem eens contact met ons op. Ons assortiment verandert voortdurend en wie weet hebben we het toch.