Bent u voor een feest of evenement op zoek naar een garderobe of aanvullingen hierop? Hettema Verhuur kan u een breed scala aan garderobe-opstellingen en bijbehorende accessoires leveren. Denk hierbij aan kapstokken, afzetpalen en nummer-systemen. Wij hebben alle benodigde onderdelen voor een goed uitgeruste garderobe. Zo kunt u er vanuit gaan dat alle gasten op uw feest hun jassen en tassen weer schoon en netjes terugkrijgen.

12 artikelen  

Verwijder alle


Garderobe huren voor een evenement

Een garderobe opzetten voor een evenement of (bedrijfs)feest waar veel mensen op af komen kan een grote klus zijn. Logistiek gezien moet er veel geregeld worden. Er moet een ruimte afgezet worden die groot genoeg is om alle spullen van de gasten te bewaren. Deze ruimte moet de capaciteit van het feest dus aankunnen en voorzien zijn van kapstokken, kledinghangers en haakjes. Om de juiste jas en tas aan het eind van de avond weer aan de rechtmatige eigenaar terug te geven, is er bekwaam personeel nodig en een solide nummersysteem.

De mogelijkheden van een garderobe huren in Groningen

Hettema Verhuur levert alle benodigdheden voor het opzetten van de ideale garderobe bij uw evenement. Zo zijn er grote standers met capaciteit voor 45 jassen die opgehangen kunnen worden middels kledinghangers. We hebben kleinere standers met vaste haken voor 12 jassen, maar ook dubbele standers inclusief vaste haken voor 100 jassen.

Wilt u uw gasten bij binnenkomst net dat extra stukje gevoel van luxe geven? Wij bieden verschillende soorten afzetpalen. Hier kunnen rode en gouden koorden tussen worden gehangen. Om het helemaal af te maken kunt u zelfs een rode loper over de paden uitrollen. Wat betreft het nummersysteem behorend bij de garderobe kunt u uit papieren nummers en kunststoffen nummerplaatjes kiezen. Door de verschillende kleuren van deze nummers zijn er garderobe-indelingen mogelijk die het terugzoeken van de juiste jas en tas vereenvoudigen. Dit scheelt tijd, geld en onrustige gasten tijdens de in- en uitloop bij uw evenement.

Hettema is dé oplossing voor garderobe verhuur voor uw evenement

Of het nu om een kleinschalige garderobe gaat of een grote garderobe met allerlei extra's, bij Hettema Verhuur bent u aan het juiste adres. Wij ondersteunen en adviseren u in de voorbereidingen bij de opbouw van een garderobe. Op die manier houdt u tijd en energie over voor andere kwesties die van belang zijn voor uw (bedrijfs)feest. Daarnaast bieden wij dit alles tegen scherpe tarieven en gunstige staffelprijzen voor meerdaagse feesten. Neem contact op met Hettema Verhuur voor het bespreken van alle mogelijkheden.