Een heater huren: het is dé oplossing als u een (tent)feest wilt organiseren, maar u zich niet wilt laten tegenhouden door het kille Nederlandse weer. Koud weer is geen probleem meer wanneer u een heater huurt voor uw heuglijke feest. Door een terrasverwarmer te huren bij Hettema, wordt uw feest gegarandeerd een succes.

Toont alle 10 resultaten

Tentheater brandstof, prijs op aanvraag

2,12

Radiatorkachel

10,89

Parasol heater elektrisch 1500 Watt

22,39

Heteluchtkanon op gas

24,20

Terrasverwarmer op stroom 1500 watt

30,25

Terrasverwarmer (Picolo)

36,30

Terrasverwarmer Paddestoel op gas

48,40

Heater op gas RVS

54,45

Heater op diesel – Val 6

60,50

Tentheater incl. 10 meter slang en warmteverdeelkast

145,20

Een heater huren: welke soorten zijn er?

Wanneer u overweegt om een heater te huren, heeft u de keuze uit verschillende opties. In ons assortiment gaat het hierbij specifiek om terrasverwarmers op gas, diesel en elektriciteit. Wat deze opties van elkaar onderscheidt, leggen we hieronder uit.

Gasheater huren

De gasheater is onze populairste terrasverwarmer. Hij is zeer milieuvriendelijk en heeft een laag gasverbruik, waardoor u er weinig omkijken naar heeft. Bovendien is hij zeer veilig en daarmee ideaal om tenten en andere overkappingen te verwarmen.

Dieselheater huren

U kunt bij ons ook een dieselheater huren. Het enige wat u daarnaast nog nodig heeft is een jerrycan diesel. Hoewel dit type iets goedkoper is dan de gasvariant, moet de diesel wel regelmatig worden aangevuld. De diesel zelf is los bij ons aan te schaffen.

Als u een dieselheater huurt, moet u er wel op letten dat u hem nooit in een ongeventileerde ruimte gebruikt! Dit kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid. Wel zijn ze geschikt voor buiten, vanwege de sterke warmteafgifte van de dieselheater.

Elektrische heater huren

De elektrische heaters zijn de meest gebruiksvriendelijkste heaters die wij hebben. Door alleen de stekker in het stopcontact te steken, is de heater al klaar voor gebruik. Zo kunt u ook op koudere dagen van warmte genieten. Wel belangrijk om te weten: onze parasolheaters zijn niet geschikt om onoverdekt te gebruiken; ze zijn alleen geschikt voor een parasol of (party)tent.

Wat kost het om een terrasverwarmer te huren?

Bij ons kunt u terrasverwarmers huren tegen een vanaf-prijs per dag. Wilt u ze langere tijd blijven huren, dan zal de prijs hierop worden aangepast (bij langere periodes tegen gereduceerd tarief).

Om te weten hoeveel een heater huren u exact zal kosten, neemt u contact met ons op om een offerte aan te vragen. De vanaf-prijzen zijn in ieder geval als volgt:

Type Vanaf-prijs (1 dag)
Gasheater €54,45
Dieselheater €48,40
Elektrische heater €21,18

 

Hoeveel terrasheaters heb ik nodig?

Hoeveel terrasheaters u nodig heeft, is sterk afhankelijk van de grootte van de ruimte. Een elektrische kachel van 1500 Watt kan tussen de 7 en 12 m² aan terras verwarmen, afhankelijk van de hoeveelheid wind die er staat.

Heaters in een partytent

Hoeveel heaters u nodig heeft voor in de partytent is afhankelijk van de grootte van de tent, hoe druk het binnen is en hoe koud het buiten is. Is het toch kouder dan verwacht? Dan kunt u er altijd een heater bij huren. Wij hebben namelijk meerdere op voorraad.

Bel gerust als u nog ergens over twijfelt. Samen zorgen wij er dan voor dat u en uw gasten er warm bij zitten.

Wilt u toevallig ook nog een partytent huren? Dat kan ook bij Hettema! Door uw gehele bestelling bij ons te plaatsen, profiteert u van eenmalige transportkosten.

Heater huren bij Hettema Verhuur

Een terrasheater huren bij Hettema Verhuur is zeer eenvoudig. Wij helpen u ook graag!

Wanneer u alle terrasverwarming en partybenodigdheden heeft gevonden die u zocht, kunt u deze eenvoudig via onze website reserveren. Vervolgens maken wij uw bestelling voor u klaar en leveren wij deze, indien gewenst, bij u op locatie af.

Hettema Verhuur: dat is waar u wilt zijn om een heater te huren.