Heeft u binnenkort een jubilea of organiseert u een congres? Hettema verhuurt praktisch alles ter ondersteuning van uw evenement. Of het nu om meubilair gaat of om horeca artikelen zoals koffiemachines, bij Hettema vindt u praktisch alles. Alle producten die wij verhuren zijn scherp geprijsd en van de hoogste kwaliteit.

432 artikelen  Waarom kiezen voor Hettema?

Als u voor ons kiest is alles in een keer geregeld. Wij hebben niet alleen een breed assortiment maar ook een ruime voorraad. Het maakt dus niet uit of u nu een grote groep mensen verwacht of een kleine. Hettema verhuur biedt altijd een passende oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

- Koffiemachines

- Gebakschaaltjes

- Tafels & stoelen

- Koelingen

- Feesttenten/partytenten

Alle producten zijn via onze webshop te reserveren en vervolgens op het afgesproken moment af te halen. Wilt u de goederen liever laten bezorgen? Dit is bij ons geen probleem! Met onze haal en breng service zorgen wij ervoor dat alle goederen op het afgesproken moment worden geleverd en vervolgens weer worden opgehaald, wij bieden deze service al vanaf € 15,-.

De beste kwaliteit

Alle goederen die Hettema verhuurt zijn van de beste kwaliteit, daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel. U betaalt bij ons alleen voor de dagen dat u de goederen ook daadwerkelijk gebruikt. Wilt u de goederen voor een langere tijd huren? Dan profiteert u van een aangepast tarief. Voor vragen over onze producten of onze dienstverlening kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kunt u doen aan de hand van ons contactformulier of via telefoonnummer 050-5310191.