Heeft u tijdelijk spullen nodig voor bij u op kantoor? Hettema Verhuur heeft tientallen producten in het assortiment die van pas komen in ieder kantoor. Van meubilair tot keukengerei, wij verhuren kantoorspullen in alle soorten en maten. Voor bepaalde producten bepaalt u zelf hoe lang u ze huurt: een week, een maand of een jaar; het is allemaal mogelijk.

76 artikelen  Kantoormeubilair

Misschien verblijft u met uw bedrijf tijdelijk op een andere locatie. Het huren van kantoormeubilair is dan ideaal. Wij verhuren verschillende soorten bureaustoelen, bureau’s, ladenblokken, kantoorkasten en vergadertafels. Het mooie is dat u zelf bepaalt voor welke periode u ze huurt. Heeft u ze een jaar lang nodig? Geen probleem!

Keukengerei

Ieder kantoor heeft zijn eigen keukentje. Want wie begint zijn of haar dag nou niet met een bakje koffie? Daarom verhuren we bij Hettema ook koffiemachines, koffiepotten, isoleerkannen en heetwaterapparaten. Uw personeel mag immers niks tekort komen.

Nog veel meer voor uw kantoor

Door ons enorme assortiment hebben we nog veel meer dat van pas komt op kantoor. Wat dacht u van afvalbakken, ventilators of vegers? Neem gerust eens contact op als u niet kunt vinden wat u zoekt. Ons assortiment wisselt namelijk met de dag!