Over Hettema

Hettema verhuurt praktisch alles! Wij zijn er voor bedrijven en particulieren. Hettema verhuur maakt uw feestdag zo compleet mogelijk met zeer goed kwalitatief en verzorgd materiaal, of het nu voor 10 of 5000 personen is.

Ons assortiment is in de loop der jaren voortdurend aangevuld en uitgebreid met veel gevraagde artikelen. Zo is een breed assortiment ontstaan met goederen zoals bijvoorbeeld party- en horeca-artikelen, markt- of partykramen, revalidatie-artikelen, feest- of partytenten en ook andere ingrediënten, bijvoorbeeld voor een fantastisch feest.

In een dynamisch bedrijf als het onze wordt het assortiment regelmatig aangepast. Mocht u daarom het gezochte artikel niet op deze website vinden, dan kunt u ons beter toch even bellen. Huren bij Hettema betekent dat u bespaart op onderhoud, opslagruimte en investering. U betaalt bij ons alleen voor de dagen waarop u gebruik maakt van de gehuurde goederen. Meerdere dagen huren is extra voordelig, u betaalt dan een aangepast tarief. Wij adviseren u graag. Bel met 050 5410191 of neem via het formulier contact op met ons bedrijf.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.15 tot 17.15 uur geopend en zaterdag zijn wij gesloten, alleen voor gereserveerde goederen en op afspraak. Alle prijzen zijn exclusief BTW en vervoerskosten.