Veelgestelde vragen

Wanneer u op zoek bent naar een tent voor uw tuinfeest, personeelsfeest of ander evenement staan wij graag voor u klaar. Wij hebben een ruime ervaring in het verhuren van verschillende soorten tenten. Daarbij kunt u denken aan alle soorten partytenten, feesttenten en kampeertenten. Ook voor alle overige zaken die bij tentverhuur horen bent u bij ons aan het goede adres. Zo hebben wij allerlei soorten overkappingen, vloeren en zeilen. Wanneer u de gewenste tent of het gewenste formaat niet direct kunt vinden, dan wil dat niet zeggen dat wij het niet kunnen leveren. Wij kunnen u daarnaast nog meer leveren om van uw party een succes te maken. Zo hebben wij verschillende soorten barbecues, parasols en meubilair. Tent verhuur is voor ons een dynamische activiteit waarin het aanbod afgestemd wordt op de veranderende wensen van de klant. Neemt u daarom telefonisch contact met ons op. De kans is groot dat wij de tent die u zoekt aan u kunnen leveren. Hettema verhuurt praktisch alles.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Naast een tent heeft u waarschijnlijk ook verschillende accessoires nodig. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een passende oplossing bieden. Als u zoekt naar een tent voor meerdere dagen dan, kan dat extra interessant zijn voor u. U betaalt in zulke gevallen bij ons een aangepast tarief.

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 050 5410191 of stuur een e-mail aan info@hettemaverhuur.nl.

Als u een feest organiseert is het fijn als u ook iets hebt geregeld voor de kinderen die komen, bijvoorbeeld een springkussen. Wanneer de kleintjes zich vermaken, dan vermaken de ouders zich meestal ook goed. U kunt uw feest aankleden met een luchtkussen voor de kids. Hettema Verhuur is een verhuurbedrijf dat praktisch alles verhuurt, van feesttent tot springkussen en van barbecue tot koelinstallatie. Ons assortiment is zeer breed en bestaat onder andere uit party en horeca artikelen zoals feesttenten, partykramen en barbecues. Eigenlijk hebben we alles om van uw feest een succes te maken.

Als u een springkussen bij ons wilt huren, kunt u kiezen uit vier modellen. Wij hebben een clown, een tijger, een olifant of een hond in ons assortiment. We denken ook graag met u mee voor de verdere invulling van uw feest. Wij leveren hoogwaardig en verzorgd materiaal. De grootte van de groep maakt ons daarbij niet zo veel uit. Bij ons kunt u altijd op kwaliteit rekenen, of het nu voor 10 of voor 5000 personen is. Als u besluit om een springkussen voor meerdere dagen te huren, dan betaalt u bij ons een aangepast tarief.

Hettema verhuurt praktisch alles voor uw tuinfeest of personeelsfeest. En dat doen we inmiddels al meer dan 70 jaar. Ons assortiment is zeer breed en bestaat onder andere uit party en horeca artikelen. Zo leveren wij feesttenten, partykramen en zijn we gespecialiseerd in barbecue verhuur. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten barbecues voor u. Wij kunnen u gas of houtskool bbq’s leveren in verschillende formaten, inclusief alle accessoires, zoals gasflessen, spiesen. serviesgoed en afzuigapparatuur. Wij helpen u namelijk graag met de volledige aankleding van uw feest. De grootte van de groep maakt ons daarbij niet zo veel uit. Bij ons verhuurbedrijf kunt u altijd op kwaliteit rekenen, of het nu voor 10 of voor 5000 personen is. Voor barbecue verhuur voor meerdere dagen kunt u ook bij ons terecht. In dergelijke gevallen betaalt u bij ons een aangepast tarief.

Hettema Verhuur verhuurt praktisch alles op het gebied van meubilair. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten meubilair. Van kantoor meubilair tot tafesl en stoelen voor een feest, evenement of beurs. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten meubilair voor u. Zo hebben wij onder andere verschillende soorten klapstoelen, kuipstoelen, terrasstoelen, barkrukken en dinertafels. Wij helpen u graag met de volledige aankleding van uw evenement. Wanneer u ons inschakelt, dan bent u ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld zal zijn. Het is namelijk ons streven om uw evenement zo compleet mogelijk te maken.

Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten horeca-artikelen. Van bbq en kookapparatuur tot servies en bestek verhuur voor bijvoorbeeld een feest, evenement of diner. Zo hebben wij onder andere verschillende soorten servies, glaswerk en bestek, inclusief tafellinnen en overige accessoires. U zult zien dat wij niet alleen uw partner zijn voor het verhuur van servies en bestek. Wij helpen u namelijk graag met de volledige aankleding van uw evenement. Wanneer u ons inschakelt, dan bent u ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Het is namelijk ons streven om uw feest, diner of barbecue zo compleet mogelijk te maken.

Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten artikelen die u nodig hebt voor de organisatie van uw evenement. Van horeca artikelen tot podium voor bijvoorbeeld een feest, evenement of zakelijke bijeenkomst. In ons assortiment hebben wij een groot aantal verschillende artikelen voor u. Zo hebben wij onder andere verschillende soorten podia in verschillende formaten. Inclusief podiumtrappen, podiumrokken en overige accessoires. Wij leveren u hoogwaardig en verzorgd materiaal. De grootte van de groep maakt ons daarbij niet zo veel uit. Bij ons verhuurbedrijf kunt u altijd op kwaliteit rekenen, of het nu voor 10 of voor 5000 personen is. Voor podium verhuur voor meerdere dagen kunt u ook bij ons terecht. In dergelijke gevallen betaalt u bij ons een aangepast tarief.

Voor meer informatie over podium verhuur kunt u het beste contact opnemen met Hettema Verhuur.

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 050 5410191 of stuur een e-mail aan info@hettemaverhuur.nl.