Gaat u binnenkort in uw woning klussen? Een verbouwing in uw huis of misschien een aantal kleinere klusjes? Waar geklust moet worden is gereedschap nodig. En dat heeft natuurlijk niet iedereen in huis. Om voor die ene klus nou een heleboel gereedschap aan te schaffen is wellicht een wat te grote investering. Heeft u al overwogen om de spullen die u nodig heeft te huren? U haalt ze voorafgaand aan de klussen op en brengt ze weer terug zodra alles klaar is. Ideaal, en een stuk goedkoper dan alles te moeten kopen.

36 artikelen  Trappen en steigers

Gaat u uw woning een nieuw likje verf geven? Of heeft u andere klussen waarbij u de hoogte in moet? Hettema Verhuur heeft diverse trappen en steigers in het assortiment die u hier een handje bij helpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een huissteiger van 3 meter hoog of een aluminium ladder die u tot wel 7 meter uit kunt schuiven?

Behangen

De muren van uw huis behangen is een flinke klus. Bij Hettema Verhuur vindt u verschillende spullen die u nodig heeft voor dit karwei. Zo huurt u bij ons onder meer een behangtafel en een behangafstomer tegen een scherpe prijs. En een emmer en een veger komen ook altijd van pas.

Verhuizen

Gaat u verhuizen? Een hele klus, waar een boel bij komt kijken. Hettema verhuurt alles wat u nodig heeft om uw huisraad naar uw nieuwe woning te vervoeren. Zo huurt u bij ons verhuisdozen (zowel met enkele als dubbele bodem) en verhuisdekens. En voor de minder handzame spullen komen een steekwagen of traploper erg van pas. Daarnaast hebben wij ook aanhangwagens om al uw spullen in te vervoeren.

Tuinieren

Wie houdt er nu niet van tuinieren? Er is weinig lekkerder dan in het zonnetje te klussen in de tuin. Bij Hettema Verhuur huurt u hier de juiste spullen voor: scheppen, kruiwagens, tuinslangen en nog veel meer. En bij ons kunt u zelfs gevulde bloembakken en complete bomen huren.