Gaat u klussen op plaatsen waar u normaal gesproken niet bij kunt? Dan kunt u een trap, ladder of steiger goed gebruiken. Lange ladders of steigers slaat u niet zomaar op in uw garage. Daarom is het ideaal om ze tijdelijk te huren. En daarvoor bent u bij Hettema Verhuur aan het goede adres.

16 artikelen  De hoogte in met trappen, ladders of steigers

Het hangt van uw klus af of u het meest behoefte heeft aan een trap, een ladder of een steiger. Een trap komt zowel binnen- als buitenshuis van pas. Even een pit vervangen van een plafonniere of de kozijnen van uw ramen schoonmaken; een trap is daarvoor een ideaal hulpmiddel.

Moet u wat meer de hoogte in? Een (uitschuifbare) ladder is dan een aanrader. Bij Hettema huurt u ladders die u tot wel 7 meter kunt uitschuiven.

Voor een grotere klus, zoals het schilderen van je gevel, is een steiger misschien geschikter. Een steiger biedt meer stabiliteit en bewegingsvrijheid dan een ladder en is een stuk veiliger. Dankzij de wielen aan de onderkant kunt u hem eenvoudig verplaatsen.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Kiest u voor Hettema Verhuur, dan kunt u vertrouwen op materiaal van hoge kwaliteit zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Bestel nu en profiteer van onze haal en breng service.