Wilt u tuinieren maar heeft u niet de benodigde spullen in huis? Natuurlijk kunt u die kopen in het lokale klus- of tuincentrum, maar misschien is huren voor u wel veel makkelijker. Bij Hettema Verhuur vindt u verscheidene spullen die goed van pas komen als u in de tuin gaat werken.

17 artikelen  
Schep, kruiwagen en tuinslang

Gaat u tuinieren, dan zijn er bepaalde attributen waar u niet zonder kunt. Een schep, een kruiwagen en een tuinslang zijn hiervan goede voorbeelden. Een schep is onmisbaar voor iedere tuinier en kan gebruikt worden om de grond om te woelen of modder te verplaatsen. Een kruiwagen is ideaal om zwaardere dingen mee te verplaatsen of vervoeren, zoals zand of stenen. En een tuinslang is een perfecte uitkomst als je een grote tuin hebt met veel planten die water nodig hebben.

Bomen en planten huren

Geef u een tuinfeest of een ander evenement dat u extra sfeervol wilt maken? Dan kunt u bij Hettema ook bomen en planten huren. Wij hebben bomen en planten in diverse soorten te huur. Wat dacht u bijvoorbeeld van exotische palmbomen? Ideaal voor een feest met een tropisch thema.

Huren bij Hettema

Huurt u bij Hettema, dan bent u verzekerd van kwalitatief materiaal tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op voor ons meest recente aanbod op het gebied van tuinieren of plaats een bestelling via onze website.