ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Koelkast huren Groningen

Wilt u een koelkast huren in Groningen voor een feest, partij, jubileum of een andere bijeenkomst? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Hettema verhuur kunt u koelkasten huren voor elk feest in Groningen. We verhuren koelkasten van verschillende formaten, van klein tot zeer groot. 

Champagnekoeler RVS

4,24

Champagnekoeler RVS dia 40 cm

9,08

Koelkast tafelmodel 125 L

30,25

Koelkast tafelmodel met glazen deuren 125 L

42,35

Koelkast 300 L

60,50

Diepvriezer 450 ltr.

66,55

Koelkast met glazen deur 300 L

66,55

Diepvrieskast 500 L 70 x 73 x 180 cm

90,75

Koelkast Jumbo 650 ltr. 2 keer 1/1 gastr.

90,75

Een koelkast huren in Groningen voor elke gelegenheid

Wanneer u een feest geeft voor een groot aantal mensen zult u merken dat uw eigen koelkast al snel te klein is. Een koelkast huren is dan dé oplossing, omdat kopen te duur is. Bovendien kunt u de gehuurde koelkast voor uw feest in Groningen nadien makkelijk terugbrengen, zodat hij u niet in de weg staat wanneer u hem niet meer nodig heeft. 

Om uw feestgasten te voorzien van verse sappen, drankjes en hapjes is een koelkast onmisbaar. Afhankelijk van de grootte van uw feest of evenement bieden wij u varianten van verschillende formaten aan: 

  • 125L tafelmodel met ondoorzichtige deur
  • 125L tafelmodel met doorzichtige glazen deur
  • 300L koelkast met ondoorzichtige deur
  • 300L koelkast met doorzichtige glazen deur
  • 650L jumbo koelkast

U kunt bovendien meerdere tegelijk huren indien uw evenement dit vereist en u dit wenst. Zo hebben we voor elk feest een geschikte koelkast om te huren. 

Ook mogelijk om een koelkast te huren buiten Groningen

Leest u deze pagina en bevindt u zich buiten de stad of provincie Groningen? Geen nood. Wij verhuren ook koelkasten buiten de stad en het is zelfs mogelijk om hem op locatie te laten bezorgen. We rekenen in dat geval wel een vergoeding voor de transportkosten. 

Naast koelkasten verhuren wij nog veel meer. Zo kunt u bij ons in Groningen bijvoorbeeld ook een springkussen huren

De voordelen van het huren van een koelkast in Groningen 

Voor een feest of evenement in Groningen wilt u natuurlijk niet heinde en ver reizen om de nodige spullen voor uw feest bij elkaar te krijgen. Hettema is gevestigd aan de rand van Stad, waardoor u snel over de spullen kunt beschikken. Huren biedt ten opzichte van kopen echter nog meer voordelen. We zetten ze even voor u op een rijtje:  

  • Snelle levering 
  • U bespaart kosten
  • De koelkast staat niet onnodig in de weg wanneer u hem niet meer nodig heeft
  • Bezorgen op locatie mogelijk, dus geen gedoe met vervoer

Andere benodigdheden voor uw feest

Naast het verhuren van koelkasten in Groningen en omgeving, biedt Hettema verhuur nog veel meer om uw feest compleet te maken. Wilt u bijvoorbeeld een vriezer huren voor bij de koelkast dan leveren wij die ook, net zoals wijn- en champagnekoelers die vaak samen worden gehuurd. Neem anders gerust een kijkje bij onze horecaverhuur pagina, zodat u zeker weet dat u geen belangrijke zaken vergeet om uw feest of evenement onvergetelijk te maken. Bij Hettema kunt u snel en makkelijk een koelkast huren in Groningen

Heeft u alle voorbereidingen voor uw feest al getroffen? Zo nee, dan bieden wij u graag de helpende hand. Hettema Verhuur is al jaren partner als het gaat om feest- en evenementenverhuur. Ook als u nog vragen heeft zitten wij voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op voor al uw vragen over een koelkast huren in Groningen! 

Teken in

Geen account nog niet?

Bel ons