Bent u op zoek naar luchtkussen verhuur in Groningen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Hettema verhuurt de mooiste luchtkussens voor uw feestje of partij. Kinderen zullen een onvergetelijk feest beleven door het huren van een luchtkussen.

Toont alle 4 resultaten

Circus luchtkussen

151,25

Sea luchtkussen

151,25

Smiley luchtkussen

181,50

Candy luchtkussen

181,50

Hettema: luchtkussen verhuur in Groningen

Met ons grote assortiment aan verhuurspullen voor feesten en evenementen, is Hettema Verhuur in de loop van de jaren uitgegroeid tot een begrip. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor luchtkussen verhuur in Groningen, maar ook voor onder andere feestpoppen en spelletjes.

Door onze centrale ligging in Groningen, leveren wij attracties en andere feestverhuur artikelen aan de wijde omgeving. Ook wanneer u bijvoorbeeld een luchtkussen wilt huren in Leeuwarden of elders in Friesland kunt u bij ons terecht.

Huur een luchtkussen voor kinderfeesten en evenementen

Het huren van een springkussen is natuurlijk in het bijzonder geschikt voor kinderfeestjes. Een springkasteel is meteen de hoofdattractie van het feestje! Maar ook wanneer u een ander evenement of bijeenkomst organiseert waar kinderen (mee) naartoe komen, is het huren van een springkasteel een uitstekende manier om kinderen te vermaken.

Ook wanneer uw bijeenkomst niet specifiek op kinderen gericht is, is het een goed idee om gebruik te maken van deze leuke speelattractie. De attractie zorgt er namelijk voor dat kinderen zich zelfstandig kunnen vermaken, terwijl u uw feest of evenement ongestoord door kunt laten gaan. Kortom een luchtkussen huren is altijd een goed idee wanneer u een grote opkomst verwacht, of het nu voor een feest of ander evenement is.

Zoekt u nog meer artikelen voor uw feest? Kijk dan gerust rond op onze website. Zo verhuren we onder andere barbecues, toiletten, tafels en stoelen.

Springkussen huren en veiligheid

Door een luchtkussen te huren zullen de kinderen die er gebruik van maken oneindig veel plezier beleven. Om te voorkomen dat dit plezier abrupt wordt verstoord door ongelukken die kunnen ontstaan in het springkasteel, is het belangrijk de volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  1. Zet het luchtkussen te allen tijde goed vast met de aanwezige bevestigingspunten op het kussen.
  2. Betreed het kussen niet met schoenen en andere scherpe voorwerpen die mogelijk op kleding aanwezig is.
  3. Laat deelnemers brillen en beugels uitnemen, voordat ze het springkasteel betreden.
  4. Nuttig geen eten en drinken tijdens gebruik van de attractie.
  5. Plaats het springkussen in een beschutte omgeving, zodat de wind er geen vat op kan krijgen.
  6. Klim niet op de muren van het springkasteel.
  7. Houd er rekening mee dat het materiaal van de attractie bij blootstelling aan de zon en warm weer, erg heet kan worden.
  8. Het is aan te raden het springkussen niet te gebruiken bij regen en nattigheid i.v.m. gladheid.

Met het huren van een luchtkussen huurt u in de basis een erg veilige attractie. Wanneer u ervoor zorgt dat het springkussen met respect voor bovenstaande regels wordt gebruikt, blijft het ook een veilige attractie. Het dient echter wel gezegd te worden dat het gebruik op eigen risico is.

Huur je luchtkussen bij Hettema in Groningen

Hettema Verhuur in Groningen is dé specialist als het gaat om verhuur van spullen voor feesten en evenementen. Bij ons vindt u ‘praktisch alles’ wat u nodig heeft voor een feest, congres, evenement of bijeenkomst. Bent u naar iets op zoek wat u niet meteen op de website kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons. Wij denken graag in mogelijkheden en kijken dan alsnog hoe we u kunnen helpen!

Heeft u alles al geregeld voor uw feest of evenement waar ook kinderen komen? Dan rest er alleen nog een groot springkussen om te huren. U kunt dit doen door op de website een reservering te plaatsen. Vervolgens kunt u uw reservering bij ons afhalen. Wij maken uw feest graag helemaal compleet met onze luchtkussen verhuur!