Wilt u meubilair huren in omgeving Groningen voor een evenement? Hettema Verhuur heeft een breed aanbod aan diverse meubilairstukken beschikbaar. Bezoekt u bijvoorbeeld binnenkort een beurs en zoekt u extra statafels? Wilt u in de zomerperiode tijdelijk een terras voor uw horecazaak opzetten? Of organiseert u een buurtfeest met een barbecue en wilt u zitplaatsen bieden aan alle buren? Meubilair is onmisbaar voor veel evenementen en biedt tevens comfort en gemak aan alle gasten en bezoekers.

117 artikelen  

Verwijder alle


Groot aanbod meubilair voor uw evenement

Het aanbod meubilair is bij Hettema Verhuur heel divers. Zo bieden wij verschillende soorten stoelen en tafels. Denk aan bureaustoelen, klapstoelen en kuipstoelen. Maar ook terrasstoelen, stapelstoelen en gestoffeerde stoelen zitten in ons assortiment. De kleuren en afmetingen variëren, zo kunt u iets kiezen wat goed aansluit op de stijl of sfeer van uw evenement. Zoekt u daar bijpassende tafels bij? Ook dit aanbod is erg breed. Zo hebben wij klaptafels, dinertafels en statafels. Bijbehorende hoezen en tafellinnen kan Hettema Verhuur leveren. De keus hierin is groot. Wij leveren de meest uiteenlopende kleuren en modellen. Zo hebt u niet alleen stoelen afgestemd op uw evenement of feest, maar ook bijpassende tafels. Ten slotte biedt Hettema ook luxe barren (met/zonder achterwand en wel/niet verrijdbaar), voorzetbarren en huisbarren.

De scherpste meubilairtarieven van Groningen

De meeste meubilairstukken in ons assortiment hebben interessante staffelprijzen. Hoe meer onderdelen u huurt, hoe goedkoper de prijs per stuk. Tevens geldt: hoe langer u iets huurt, hoe goedkoper de prijs per dag. Voor grotere evenementen kan dit zeer aantrekkelijk zijn. In combinatie met onze haal- en brengservice hoeft u zich helemaal nergens meer zorgen over te maken. Op onze website staan de standaard prijzen per stuk vermeld, soms met een overzicht van de kosten per week of per dag. Heeft u interesse in het huren van meubilair in omgeving Groningen? Neem dan contact met ons op! Wij horen graag uw wensen en kunnen een passende en persoonlijke offerte op maat opstellen.