Wilt u consumptiemunten huren voor uw evenement in omgeving Groningen? Bij Hettema Verhuur zijn munten per 1.000 stuks verkrijgbaar, zodat u makkelijk de benodigde hoeveelheid kunt opschalen naargelang de grote van uw feest. De consumptiemunten die verkrijgbaar zijn kunnen geleverd worden inclusief consumptiebord (waar er 1.000 in passen). Zo houdt u alle munten bij elkaar en kan uw personeel makkelijk munten uitgeven en innemen. Munten huren bij Hettema is eenvoudig en gemakkelijk.

2 artikelen  

Verwijder alle


De voordelen van consumptiemunten huren

Een muntjes-systeem is een veelgebruikte methode op tal van feesten en festivals. We weten allemaal hoe vervelend het is als u op een feest in de rij moet staan voor uw glaasje bier of wijn. U hebt ten slotte wel iets beters te doen. Met behulp van consumptiemunten wordt dit probleem vaak enorm verlicht, al dan niet geëlimineerd. Bezoekers hoeven maar eenmaal hun portemonnee te trekken voor een handvol muntjes en kunnen snel bediend worden bij de desbetreffende bars. Een deel van het personeel neemt muntjes aan en geeft drankjes uit, terwijl het andere deel continue bijschenkt. Geen gedoe met pinapparaten en los briefgeld. Dit scheelt tijd, geld en personeel en de kans op fouten is kleiner! Tevens behaalt u met de inzet van consumptiemunten meer winst. Onderzoek wijst uit dat mensen met behulp van een munten-systeem meer geld uitgeven en vaak niet eens alle munten verzilveren, terwijl ze er wel voor hebben betaald. Wilt u ook munten huren voor een festival of een feestje? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder bij het huren van munten.

Consumptiemunten huren: simpel en effectief

Door het huren van uw consumptiemunten bij Hettema Verhuur profiteert u niet alleen van een scherp tarief, maar ook van het gemak van het munten-systeem zelf. Door ons grote assortiment zijn nagenoeg alle denkbare onderdelen die u voor uw evenement of feest nodig heeft aanwezig. Dit, in combinatie met onze haal- en brengservice, kunt u alles bij één bedrijf regelen. Dit scheelt u weer logistiek en geld! Binnenkort een evenement gepland en wilt u munten huren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij werken graag met u samen om uw evenement in een topfeest om te toveren.