Organiseert u binnenkort een muziekevenement? Bij Hettema verhuur vindt u alles ter ondersteuning van uw muziekevenement! Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment horeca artikelen zoals koelkasten en biertappen, maar ook voor geluidsinstallaties bent u bij ons aan het juiste adres. Alle producten die wij verhuren zijn uiteraard van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs!

225 artikelen  Ruim assortiment

Met het uitgebreide assortiment van Hettema verhuur heeft u in een keer alles geregeld ter ondersteuning of aanvulling van uw muziekevenement. Denk bijvoorbeeld aan:

- Complete geluidsinstallaties

- Koelkasten

- Prullenbakken

- Biervusten

- Glazen

Of u nu een groot of klein muziekevenement organiseert, u kunt altijd bij Hettema terecht. De producten in ons assortiment zijn ruim op voorraad waardoor het geen probleem is om grotere aantallen te huren. De gereserveerde goederen kunnen op het afgesproken moment bij ons worden afgehaald. Wilt u graag dat wij de goederen bij u thuis afleveren en ophalen? Kies dan voor onze haal en breng service. Dit kan bij ons al vanaf € 15,-.

Kwaliteit en service

Bij Hettema verhuur staat service in een hoog vaandel en zijn alle producten die wij verhuren van een hoge kwaliteit! Bij ons betaalt u alleen voor de dagen dat u de producten ook echt gebruikt. Ook is het geen probleem om producten een langere tijd te huren, hiervoor betaalt u dan een aangepast tarief. Voor vragen over onze dienstverlening kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan aan de hand van een >>contactformulier<< of telefonisch via nummer 050-5410191.