Wilt u een partytent huren? Drenthe valt onder het servicegebied van Hettema Verhuur! Partytenten zijn in Nederland vaak geen overbodige luxe, aangezien het weer niet altijd meezit! Wilt u zeker weten dat uw feest niet in het water valt? Neem dan een kijkje bij ons uitgebreide assortiment feesttenten.

Gelegen in de stad Groningen, op slechts een half uurtje rijden, heeft Hettema een perfecte ligging voor het verhuren van partytenten in de gehele provincie Drenthe!

De beste partytent huren in Drenthe

Een hoge kwaliteit partytent huren is belangrijk wanneer u een feest organiseert in Drenthe. Er zijn veel verschillende gelegenheden waarvoor u een partytent kunt huren. Voor zowel particuliere als zakelijke evenementen verhuren wij partytenten. Door ons uitgebreide assortiment vindt u bij ons altijd een geschikte tent!

Gelegenheden waar onze partytenten voor gebruikt worden:

  • Verjaardagen
  • Trouwerijen
  • Examenfeesten
  • Buurtfeesten
  • Beurzen
  • Festivals

Bent u op zoek naar een extra stijlvolle tent? Neem dan eens een kijkje bij onze legertenten!

Waar moet u rekening mee houden?

Wanneer u een partytent gaat huren, zijn er verschillende dingen waar u rekening mee dient te houden. Het belangrijkste is natuurlijk hoe groot de partytent moet zijn. Dit is afhankelijk van hoeveel mensen er op uw feest komen.

De kleinste variant die wij verhuren is 8 x 3 meter! Deze huurt u al voor €193,60! Verder vindt u veel verschillende formaten bij ons, tot wel 10 x 50 meter. Voordat u een partytent rondom Drenthe gaat huren, is het belangrijk om goed op te meten welke grootte u nodig heeft. Zo weet u zeker dat de tent die u huurt perfect in uw tuin past!

De voordelen van onze feesttenten

Het huren van een feesttent kent vele voordelen. Het grootste voordeel van onze partytenten is dat ze heel eenvoudig op te bouwen zijn. Ook ontvangt u bij de partytent eenvoudige instructies over het opbouwen van de tent. Ons advies is om dit wel te doen met meerdere personen, aangezien er zware onderdelen tussen zitten.

U heeft de keus om de gehuurde partytent op te komen halen in Groningen of te laten bezorgen. Naast Drenthe komen onze klanten uit de wijde omgeving. Zo komen veel van onze klanten voor partytenten uit Friesland!

Partytent huren in Drenthe doet u bij Hettema

Om een partytent te huren in Drenthe bent u bij Hettema aan het juiste adres! Het huren is sowieso een goed idee omdat u zo de spullen niet hoeft aan te schaffen, maar het wel kunt gebruiken voor uw feest.

Wanneer u een geschikte feesttent heeft gevonden, kunt u deze eenvoudig reserveren via onze handige website. Wij zullen hierna zorgen dat de partytent voor u wordt klaargemaakt, zodat u deze kunt ophalen. Bij Hettema kunt u de beste partytent huren nabij Drenthe!