Wilt u een partytent huren in Friesland? Dan is Hettema Verhuur is dé geschikte kandidaat! Wij zijn gelegen in de stad Groningen en daarom vaak al binnen een uur op uw locatie. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten party- en feesttenten in verschillende formaten. 

Partytenten, ook wel feesttenten, bieden u de mogelijkheid om een feest tot een groot succes te maken ongeacht de weersomstandigheden. Hiernaast creëert u een fantastische sfeer door een partytent te huren voor uw feest in Friesland.

Een luchtkussen, zoals een springkussen ook wel wordt genoemd, staat voor een gegarandeerd geslaagd feest, omdat het kinderen die naar uw feest komen het ultieme plezier biedt. Wacht dus niet langer met een springkussen huren voor uw feest in Leeuwarden!

Een complete partytent huren in Friesland

Het vinden van de geschikte partytent is geen gemakkelijke opgave. Het belangrijkste aspect waar u rekening mee dient te houden is het aantal bezoekers van uw feest. Door ons ruime assortiment hebben wij voor iedere groepsgrootte de passende partytent. 

Door een partytent te huren in Friesland hoeft u geen rekening te houden met het weer. Zo zorgt u ervoor dat u feest altijd geslaagd is en niet in het water loopt. Is het koud buiten? Met heaters zorgen wij dat uw feesttent een aangename temperatuur heeft. 

Komt uw partytent op een onverharde ondergrond te staan? Dan raden wij aan om een partytent met tentvloer te huren. Zo is uw gazon beschermd en vereenvoudigd u het opruimen na afloop van het feest.

Een partytent huurt u voor een breed scala aan gelegenheden. Wij verhuren onder andere partytenten voor: 

  • Bruiloften
  • Bedrijfsfeesten
  • Sportevenementen
  • Verjaardagsfeesten

Eenvoudig een partytent opbouwen 

Wilt u een gemakkelijk op te bouwen feesttent huren in Friesland? Bij Hettema zorgen wij voor duidelijke opbouwinstructies. Zo kunt u eenvoudig en snel de tent opzetten. Logischerwijs heeft de grootte van de partytent invloed op de duur van het opbouwen. Over het algemeen bent u 1 à 2 uur bezig met het opzetten. Wij raden aan om het opbouwen met meerdere personen te doen. Zeker voor de grotere tenten is dit aanbevolen aangezien deze uit zware onderdelen bestaan. 

De onderdelen van de partytent worden voor u gebundeld verpakt en opgevouwen. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de verschillende onderdelen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de onderdelen gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren zijn. 

Voordelig een feesttent huren in Friesland 

Voor het voordelig huren van een feesttent moet u bij Hettema zijn. Niet voor niets hebben we klanten uit de wijde omtrek, waardoor we onder andere ook partytenten in Leeuwarden verhuren. Bent u niet woonachtig in Friesland? Ook in Drenthe verhuren wij partytenten!

Wij bieden diverse vormen feesttenten aan. De kleinste rechthoekige variant huurt u al vanaf €193,60. Heeft u liever een gekleurde ovalen tent? Deze staat al op uw terrein vanaf €520,30.

Wanneer u een partytent bij ons huurt heeft u de keuze om deze op te halen in Groningen of te laten bezorgen. Onze locatie is gunstig gelegen ten opzichte van Friesland. U kunt hier zowel feesttenten als alle andere benodigdheden voor uw feest ophalen. Zo vindt u hier onder andere ook meubilair en horeca. Kortom, alles voor een compleet ingerichte feesttent. 

Online een partytent huren in Friesland bij Hettema Verhuur

Wij van Hettema zetten graag de extra stap voor de ultieme ervaring van onze klanten. In ons assortiment hebben wij alles om te zorgen voor een onvergetelijk feest. Het organiseren van een feest is een hele onderneming. Door te kiezen voor een partij die alle benodigdheden op één plaats heeft, bespaart u uzelf een hoop kopzorgen. 

Heeft u vragen over ons assortiment of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Weet u al welke feesttent uw feest helemaal compleet gaat maken? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en dan kunt u snel een partytent huren in Friesland.