Wilt u een partytent huren in Leeuwarden? Bij Hettema hebben wij een ruim assortiment benodigdheden voor zowel particuliere als zakelijke evenementen. Daarnaast vindt u bij ons alles voor het inrichten en opzetten van uw partytent. Reserveer de gewenste partytent en haal deze bij ons op of laat bij u afleveren.  

Een luchtkussen, zoals een springkussen ook wel wordt genoemd, staat voor een gegarandeerd geslaagd feest, omdat het kinderen die naar uw feest komen het ultieme plezier biedt. Wacht dus niet langer met een springkussen huren voor uw feest in Leeuwarden!

Een partytent voor iedere gelegenheid in Leeuwarden

Bij ons kunt u voor ieder evenement een partytent huren in Leeuwarden. Dit geldt zowel voor particuliere als zakelijke evenementen. Wij leveren benodigdheden voor evenementen van particulieren zoals bijvoorbeeld verjaardagen, trouwerijen, examenfeesten en buurtfeesten. Maar ook voor zakelijke evenementen zoals beurzen, festivals, concerten, tentoonstellingen en voorstellingen. 

Partytenten kunnen worden ingezet op moment dat er slecht weer wordt voorspeld en het evenement vindt (gedeeltelijk) buiten plaats. Maar ook is het mogelijk om ze in te zetten als een verlengstuk van een gebouw zoals een theater, dorpshuis of vereniging. Tot slot wordt er ook vaak voor gekozen bij evenementen die in de avonduren plaatsvindt. Warmte blijft namelijk goed in een tent hangen en kan er dus voor zorgen dat de gasten van een evenement minder snel last krijgen van kou. Er zijn dus verschillende redenen om een partytent te huren voor uw evenement in Leeuwarden.
 

Een partytent huren in Leeuwarden voor grote en kleine evenementen

Wilt u voor een groot of klein evenement een partytent huren in Leeuwarden? Geen zorgen, wij hebben voor heel veel verschillende capaciteiten een oplossing! Er zijn verschillende standaard formaten beschikbaar zoals 3 bij 3 meter of 10 bij 10 meter.

  Naast de standaard formaten bestaat de mogelijkheid om een tent te maken door verschillende stukken aan elkaar te bevestigen totdat de gewenste afmetingen zijn bereikt. Geen verzoek is dus te gek!  Naast de standaard witte tenten hebben wij ook exemplaren die minder standaard zijn zoals verschillende kleuren, prints en vormen. Denk hierbij aan tenten met een legerprint, ovale tenten of tenten in de kleur geel of groen.  We hebben dus een partytent te huur voor ieder evenement in Leeuwarden.
 

Voor een scherpe prijs een partytent huren in Leeuwarden?

Het huren van een partytent in Leeuwarden doet u voordelig bij Hettema! De prijzen voor het huren van een tent zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters van de tent. Onze tarieven zijn scherp geprijsd en wanneer uw evenement meerdere dagen duurt, bieden wij u ook nog een korting voor de gehele periode.

Heeft u vragen over het aantal benodigde vierkante meters voor uw evenement? Wij helpen u graag mee en houden daarbij rekening met de inrichting van uw tent zoals eventuele zit- of staplaatsen, bars, koelkasten of verwarming.

  Voor het huren van uw partytent in Leeuwarden of voor antwoorden op uw vragen, neem contact met ons op!

Alles voor het opzetten en inrichten van uw partytent

Zodra u een partytent gaat huren in Leeuwarden, kan het zijn dat u daar nog extra benodigdheden bij nodig heeft. Wij hebben ook hierin een breed assortiment beschikbaar. Is de ondergrond waar u de tent wil gaan plaatsen bijvoorbeeld oneven of drassig? Wij bieden daarvoor ook zeilen en vloeren tegen scherpe tarieven.

  Andere inrichtingsonderdelen die wij bieden voor uw evenement: 

 • Scheidingswanden
 • Rode lopers
 • Luchtbedden en divanbedden
 • (Dans)vloeren
 • Heaters
 • (Sta)tafels
 • Stoelen en krukken
 • Geluidsinstallaties
 • Horeca apparatuur en toebehoren
 • Dranghekken
 • Toiletwagens
 • En meer!
Bij Hettema vindt u dus veel meer dan alleen de mogelijkheid voor het huren van een partytent in Leeuwarden.
  

Online partytent huren in Leeuwarden bij Hettema

Bij Hettema reserveert u alle benodigdheden voor uw evenement gemakkelijk online! Reserveer alle benodigdheden in één keer voor de gewenste periode. Heeft u toch nog vragen of bent u op zoek naar persoonlijk advies voor uw evenement? Wij nemen graag de  verschillende mogelijkheden met u door en kijken naar de meest passende oplossingen. U kunt hierbij rekenen op jarenlange ervaring in de evenementenbranche.

  Dus voor een goede voorbereiding op uw evenement en het huren van een partytent in Leeuwarden bent u bij Hettema aan het juiste adres!