Natuurlijk vindt u het belangrijk dat uw gasten comfortabel kunnen zitten en eten. Wanneer u een relaxte sfeer wilt creëren waar mensen kunnen staan en van hun drankje genieten, vindt u in het assortiment van Hettema Verhuur Groningen stoelen, tafels en statafels. Deze kunt u allemaal voor een scherpe prijs huren. Bent u een feest, vergadering of ander soort evenement aan het organiseren? Schakel in dat geval zeker onze hulp in voor het leveren van tijdelijke gebruiksartikelen.

Partytent, springkussen of toiletwagen, van opbouw tot afbouw

Wanneer u gebruik wilt maken van unieke gebruiksartikelen voor uw evenement kunt u deze voor een mooie prijs huren bij Hettema Verhuur. U kunt bij ons terecht voor onder meer partytenten, toiletwagens of springkussens. Wij leveren enkel uitstekende kwaliteits producten voor een concurrerende prijs en helpen u graag, dankzij onze 80 jaar ervaring, van uw evenement een waar succes te maken. Hierbij denken wij goed met u mee, doen wij alles om u te ontzorgen en kunnen wij u ook helpen met het opzetten en afbreken van de artikelen. Indien nodig kan Hettema Verhuur snel leveren, aangezien wij 99% van de producten zelf op voorraad hebben.

Hettema Verhuur zorgt voor een snelle levering

Het assortiment aan tijdelijke gebruiksartikelen vindt u altijd op de website van Hettema Verhuur. Hier kunt u niet alleen ons aanbod bekijken, maar ook meteen uw bestelling plaatsen. Wij zorgen dat deze op de gewenste tijd en locatie bij u wordt afgeleverd. Neem gerust contact met ons op wanneer u hulp nodig heeft met het opzetten of afbreken van de artikelen!