Wanneer u een feest, evenement of bijeenkomst aan het organiseren bent is er vaak sprake van essentiële of leuke artikelen die erbij horen, maar die het niet waard zijn zelf aan te schaffen. Wanneer u dit soort artikelen wilt huren, bent u bij Hettema Verhuur uit Groningen aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk voor een scherpe prijs een partytent, toiletwagen of springkussen huren. Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide online assortiment van Hettema Verhuur. Wij hebben ons gespecialiseerd in partyverhuur en breiden ons aanbod regelmatig uit. Er zit dus vast iets bij waar u naar op zoek bent!

Jarenlange ervaring in de verhuur van partyartikelen

Bent u op zoek naar unieke gebruiksartikelen voor uw evenement zoals een partytent, toiletwagen of springkussen? Dan kunt u voor een scherpe prijs huren bij Hettema Verhuur uit Groningen. U vindt bij ons namelijk uitstekende kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Wij helpen u vanzelfsprekend graag met onze 80 jaar ervaring om met u mee te denken. Hettema Verhuur kan bovendien snel leveren, aangezien wij 99% van de producten zelf op voorraad hebben.

Ons assortiment is altijd beschikbaar!

Hettema Verhuur biedt u een totaaloverzicht aan tijdelijke gebruiksartikelen. Natuurlijk is het mogelijk een bestelling te plaatsen, welke u direct aan ons kunt doorgeven. Aarzel niet onze hulp in te zetten voor het opzetten en afbreken van uw huurartikelen. Neem hiervoor gerust contact met ons op!