Gaat u een tuinfeest geven, maar vertrouwt u niet op het Nederlandse weer? Dat wilt u uiteraard een partytent huren. U weet dan zeker dat uw tuinfeest niet in het water valt. Zelfs als het niet regent, zullen de partytenten uw feest de sfeer geven die het verdiend. Hang bijvoorbeeld gezellige lampen aan de tenten of versier ze met bloemen om uw feest onvergetelijk te maken. Met de partytenten verhuur van Hettema zit u altijd goed!

Toont alle 15 resultaten

Partytent dia 11 m

302,50

Partytent 6 x 9 m

302,50

Partytent 8 x 3 meter

332,75

Partytent 8 x 6 meter

484,00

Partytent 10 x 5 m

544,50

Partytent 8 x 9 meter

635,25

Partytent 8 x 12 meter

786,50

Partytent 8 x 15 meter

847,00

Partytent 10 x 10 m

847,00

Partytent 8 * 18 mtr.

1.028,50

Partytent 10 x 15 m

1.028,50

Partytent 10 x 20 m

1.210,00

Partytent 10 x 25 m

1.331,00

Partytent 10 x 30 mtr.

1.573,00

Partytent 10 x 35 meter

1.815,00

Partytent huren Groningen

De beste plek om een partytent te huren in Groningen, Friesland of Drenthe is bij Hettema. Waarom? Wij verhuren partytenten van verschillende formaten en kunnen ze snel leveren. Onze locatie is makkelijk te bereiken, zodat u de partytent makkelijk kunt ophalen en terugbrengen. Wekelijks verhuren wij feesttenten van groot tot klein.

Geen feest is te groot voor onze partytenten. Zo kunt u bij ons kiezen uit een kleine partytent voor als u een bescheiden tuinfeest geeft, maar u kunt ook een grote tent van 10 x 8 meter huren voor een groter feest. Ook is het mogelijk om meerdere kleine partytenten te huren die u naast elkaar plaatst. Zo creëert u een prachtige feestlocatie voor uw bruiloft, familiefeest of andere bijeenkomst in Groningen en omstreken.

Uw feest helemaal compleet maken? Kijk dan ook in onze andere categorieën zoals meubilair en horeca.

Welke partytent kan ik het beste huren

Om uw feest écht te laten slagen, is het belangrijk om de juiste partytent te huren. Het uitgangspunt daarbij, is dat u weet hoeveel gasten u verwacht. Aan de hand van het aantal gasten kunt u een inschatting maken van de grootte van de tent die u nodig heeft.

In onze webshop hebben we nauwkeurig aangegeven hoe groot de partytent is. Daardoor weet u ook precies of de partytent die u huurt, past in uw tuin of op uw locatie.

Naast de grootte van de tent heeft u ook keuze uit een aantal verschillende soorten qua vorm en uitstraling. Voor een zakelijk feest waar u formeel geklede gasten ontvangt, is een simpele witte, partytent het meest geschikt om te huren. Voor verjaardagsfeesten of een kinderfeest is een ronde tent met kleuren beter leuker.

Partytent opbouwen

Onze partytenten opbouwen gaat eenvoudig en snel. Bij het huren van de tent ontvangt u duidelijke instructies voor het opbouwen. Afhankelijk van de grootte van de tent zal het opbouwen van de partytent tussen de 1 à 2 uren kosten. We adviseren u hierbij wel om dit met meerdere personen te doen. Vooral wanneer u een grotere feesttent huurt is dit belangrijk, omdat de onderdelen vrij zwaar zijn.

Om de opbouw voor u zo simpel mogelijk te maken hebben we de onderdelen voor u gebundeld en opgevouwen. U kunt de tent daardoor makkelijker vervoeren en verplaatsen en het zorgt ervoor dat u de verschillende onderdelen tijdens op opbouwen overzichtelijk hebt. Mocht het onverhoopt toch niet lukken, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Neem dan gerust contact met ons op.

Partytent met vloer huren

Geeft u een feest buiten de zomerperiode? Of wilt u uw gazon beschermen en voorkomen dat deze wordt vertrapt door de feestgangers? Dan is het verstandig om naast de partytent ook een tentvloer te huren. Zo weet u zeker dat u ook na het feest nog gebruik kunt maken van uw grasveld. Een bijkomend voordeel van een vloer is dat het opruimen na afloop van het feest sneller gaat.

Partytent huren bij Hettema Verhuur

De partytent verhuur van Hettema is ideaal wanneer u een groot feest wilt geven, maar niet alles zelf wilt kopen. Wij begrijpen als geen ander dat een feest organiseren een hoop tijd kost. Daarom maken wij de huur van de tent graag zo makkelijk mogelijk.

Wanneer u eenmaal de geschikte feesttent heeft gevonden, kunt u deze via onze website reserveren. Na uw reservering krijgen wij automatisch een seintje, zodat we de tent voor u klaar kunnen leggen.

Eenmaal gereserveerd, is uw tent klaar om afgehaald en opgebouwd te worden. Heeft u onverhoopt toch meer feestruimte nodig? Geen probleem, wij zijn flexibel en denken graag met u mee, zodat u altijd een extra partytent kunt huren.