Partytent en Feesttent huren Groningen

Wilt u voor uw feest in omgeving Groningen een partytent of feesttent huren? Hettema Verhuur bezit een breed aanbod aan diverse partytenten. Organiseert u een tuinfeest, verjaardagsfeest of buurtfeest en is er slecht weer voorspeld? Dit mag de pret niet drukken. Een partytent biedt uitkomst. Het is een mooie, extra aankleding voor uw feestlocatie en biedt bescherming tegen regen en wind gedurende de hele dag. Maar wij denken verder dan enkel een feesttent. Is de grond van het feestterrein al soppig van de regen? Dan kunt u bij ons vloeren en zeilen huren tegen scherpe tarieven. Welk soort weer er ook over Nederland raast, zo houden uw gasten hun hoofden en voeten droog!

Resultaat 1–24 van de 69 resultaten wordt getoond

Partytent verhuur voor iedere capaciteit

Voor kleine en grote feesten biedt Hettema Verhuur passende partytenten. Er zitten standaard formaten in ons assortiment. Denk hierbij aan units van 10 bij 10 meter tot 10 bij 25 meter. Units kunnen aan elkaar verbonden worden totdat er een grootte is bereikt die passend is voor uw feest. Naast de standaard witte tenten bieden wij ook legertenten, kampeertenten en gekleurde tenten in andere vormen, waaronder groen, geel en ovaal. Zelfs met een unieke partytent kunt u dus extra opvallen! Staat uw gewenste formaat tent niet tussen het online assortiment? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij horen graag uw wensen en kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Prijzen voor verhuur van een feesttent

De prijzen voor het huren van een partytent bij Hettema Verhuur in Groningen variëren op basis van m2 oppervlak. Vanaf 16m2 tot 500m2 kunnen wij allerlei oplossingen bieden. Zoekt u een partytent voor meerdere dagen? Dan geldt er een korting en bieden wij u een aangepast tarief. Weet u niet goed welke afmetingen geschikt zijn voor uw feest? Neem contact met ons op, dan kunnen wij u van passend advies voorzien. Voor het kiezen van de juiste afmeting moet namelijk ook de indeling van de feesttent worden meegenomen in het besluit. Kiest u voor zitplaatsen of staanplaatsen in uw partytent? En wilt u extra benodigdheden zoals (mobiele) bars, koelkasten of verwarming? Al deze dingen nemen ruimte in beslag waardoor er minder plaats is voor uw gasten. Wanneer u een feesttent gaat huren in omgeving Groningen staan wij u graag te woord, neem daarom contact met ons op!