Gaat u een kerstfeest organiseren met uw familie? Of komt er een gezellige kerstborrel op uw bedrijf? Voor alle benodigdheden voor uw kerstfeest bent u bij Hettema Verhuur in Groningen aan het juiste adres. Bekijk gauw ons special geselecteerd Kerst assortiment hieronder. Zit er iets niets bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons op of bekijk ons volledige assortiment!

355 artikelen  Wij verhuren allerlei soorten artikelen in Groningen, Drenthe en Friesland ter ondersteuning van uw feest of evenement. Denk hierbij aan catering, meubilair, servies, decoratie, verlichting en alles wat u maar kan bedenken. Wij garanderen dat het in onze collectie zit. Met onze 80 jaar ervaring op het gebied van partyverhuur kunnen onze medewerkers u perfect ondersteunen bij al uw vragen en problemen.

Alle kerstfeest benodigdheden op een rij

Als u besluit spullen te huren van Hettema in Groningen, dan kunnen wij u van diverse extra services voorzien. Wanneer u wenst dat de artikelen worden opgezet en afgebouwd, bijvoorbeeld met partytenten of podia-onderdelen, dan kunnen wij hiervoor zorgen. Zo hoeft u zelf geen zwaar til- en bouwwerk te verrichten. Ook wat betreft het brengen en ophalen van gehuurde goederen kunnen wij helpen. Op die manier hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken en wordt uw Kerstfeest een ware knaller!

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Levert op locatie
  • Uitgebreid assortiment
  • Kwalitatief en verzorgd materiaal

Contact en bestellen

Bekijk ons online assortiment om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wellicht ziet er u dingen tussen waarvan u op voorhand niet eens wist het nodig te hebben. Heeft u vragen over artikelen of wilt u meer informatie over de extra services die wij bieden? Bel ons dan op 050 - 541 01 91 of neem contact op via het contactformulier.