koelkast-tuinfeest-benodigdheden-legertent-huren-drenthe


Van koelkast tot legertent, alle tuinfeest benodigdheden huren bij Hettema

Voor uw feest in Drenthe leveren wij alles wat u nodig heeft

Of u nu een tuinfeest organiseert in Drenthe en daar allerlei benodigdheden voor wilt huren, of simpelweg één legertent voor een uitje in de bossen. Bij ons kunt u terecht voor alles. Hettema Verhuur zorgt voor alle originele extra’s die van uw evenement een topactiviteit maken. Sommige spullen wilt u niet aankopen voor eenmalig gebruik. Dat hoeft ook niet want u kunt alles huren bij ons. Onze spullen zijn van hoge kwaliteit en wij leveren snel. In ons online assortiment vindt u alles wat wij hebben. Neem meteen een kijkje.

Tuinfeest benodigdheden in Drenthe, van legertent tot koelkast

Voor alle evenementen in Drenthe kunt u bij Hettema Verhuur benodigdheden huren. Met een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan tuinfeest benodigdheden maken wij van uw evenement een knalmoment! Bent op zoek naar een goede koelkast of vriezer om alle etenswaren koel te houden? Of wilt u een grote legertent huren voor een gecamoufleerd evenement? Wij zorgen voor alle bijkomende extra’s, van grondzeil tot ijsblokjesmachine.

Uitgebreid assortiment
Kwalitatief en verzorgd materiaal
Meer dan 75 jaar ervaring
Levert op locatie

Plaats uw bestelling vandaag nog

Kijk op onze overzichtelijke website naar ons volledige online assortiment. Hettema Verhuur heeft benodigdheden beschikbaar voor 10 tot 5000 personen. Is uw feest klein en intiem of groot en bombastisch? Wij assisteren u graag. Contacteer ons met al uw vragen. Weet u al wat u nodig heeft dan kunt u meteen online bestellen.