koelkast-tuinfeest-benodigdheden-legertent-huren-leeuwarden


Voor uw evenement in Leeuwarden allerlei benodigdheden huren?

Hettema Verhuur voor al uw tuinfeest benodigdheden, van koelkast tot legertent

Organiseert u een bijzonder tuinfeest met originele extra’s? Of plant u een kamp in een grote legertent in de bossen van Leeuwarden? Misschien wilt u daar nog spullen voor huren zoals een koelkast of veldbed. Het is soms niet interessant om iets aan te kopen als u het maar één keer gebruikt. Daarom kunt u bij Hettema Verhuur allerlei benodigdheden huren om van uw evenement een topactiviteit te maken. Wij hebben goed verzorgde spullen van hoge kwaliteit. Daarbij hebben we alles op voorraad en leveren we snel. Kijk meteen in ons online assortiment om te zien of wij hebben wat u nodig heeft.

Bijzondere tuinfeest benodigdheden voor evenement in Drenthe

Wat voor evenement u ook organiseert, u vindt alles wat u zoekt in ons assortiment. Wilt u een koelkast of vriezer huren? Of bent u op zoek naar een legertent met veldbedden en grondzeil? In ons uitgebreide assortiment vindt u vast wat u nodig heeft. Al onze spullen zijn van goede kwaliteit en zien er verzorgd uit. Wij hebben reeds 75 jaar ervaring in het verhuren van spullen aan zowel particulieren als bedrijven.

Uitgebreid assortiment
Kwalitatief en verzorgd materiaal
Meer dan 75 jaar ervaring
Levert op locatie

Bestel meteen voor een snelle levering

Op onze website kunt u zeer overzichtelijk ons volledige online assortiment bekijken. Bij ons kunt u artikelen huren voor groepen van 10 tot 5000 mensen. Zowel voor kleine als grote evenementen kunt u bij ons terecht. Ook voor tips en advies zijn wij u graag van dienst. U kunt ons altijd bellen binnen kantooruren of mailen. Contactpagina.