Partytent, toiletwagen en springkussens huren in Drenthe

Partytent, springkussen en toiletwagen huren in Drenthe

Bent u bezig met het organiseren van een feest, evenement of bijeenkomst? Dan is er vaak sprake van essentiële of leuke artikelen die daarbij horen, maar die het niet waard zijn zelf aan te schaffen. Een uitstekende oplossing is in dit geval deze artikelen te huren. Wanneer u op zoek bent naar de verhuur van dergelijke gebruiksartikelen bent u bij Hettema Verhuur uit Groningen aan het juiste adres. U huurt bij ons namelijk voor een scherpe prijs een partytent, toiletwagen of springkussen. Bekijk op uw gemak het uitgebreide online assortiment en plaats direct uw bestelling.

46 artikelen  Partytent, springkussen of toiletwagen, van opbouw tot afbouw

Wanneer u gebruik wilt maken van unieke gebruiksartikelen voor uw evenement kunt u deze voor een mooie prijs huren bij Hettema Verhuur. U kunt bij ons terecht voor onder meer een partytent, toiletwagen of springkussen. Wij leveren enkel uitstekende kwaliteits producten voor een concurrerende prijs en helpen u graag, dankzij onze 80 jaar ervaring, van uw evenement een waar succes te maken. Hierbij denken wij goed met u mee, doen wij alles om u te ontzorgen en kunnen wij u ook helpen met het opzetten en afbreken van de artikelen. Indien nodig kan Hettema Verhuur snel leveren, aangezien wij 99% van de producten zelf op voorraad hebben.

Hettema Verhuur zorgt voor een snelle levering

Het assortiment aan tijdelijke gebruiksartikelen vindt u altijd op de website van Hettema Verhuur. Hier kunt u niet alleen ons aanbod bekijken, maar ook meteen uw bestelling plaatsen. Wij zorgen dat deze op de gewenste tijd en locatie bij u wordt afgeleverd. Neem gerust contact met ons op wanneer u hulp nodig heeft met het opzetten of afbreken van de artikelen!