Partytent, toiletwagen en springkussens huren in Leeuwarden

Een springkussen, toiletwagen of partytent huren in Leeuwarden

Het organiseren van een evenement in Leeuwarden vereist vaak gebruiksartikelen die u niet zelf wilt kopen, vanwege de prijs of het feit dat u het nooit veel zult gebruiken. In dat geval kunt u bij Hettema Verhuur daarom voor een scherpe prijs een partytent, toiletwagen of springkussen huren voor uw bijeenkomst. Aarzel niet om ons assortiment te bekijken en u te oriënteren op de mogelijkheden. Heeft u een keuze gemaakt welke artikelen u nodig heeft voor uw evenement? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel bestellen!

46 artikelen  Altijd zeker van uitstekende kwaliteit en een snelle levering

Gebruiksartikelen zoals een partytent, toiletwagen of springkussen kunt u voor een scherpe prijs huren bij Hettema Verhuur. U vindt bij ons namelijk geweldige kwaliteits producten voor een uitstekende prijs. Met 80 jaar ervaring zijn wij in staat snel te schakelen, mee te denken met de klant en u te ontzorgen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij 99% van ons assortiment op voorraad hebben, kunnen wij bovendien in Leeuwarden, maar ook in de Noordelijke provincies, snel leveren.

Wij staan klaar u te helpen

Op de website van Hettema Verhuur vindt u een totaaloverzicht van het assortiment aan tijdelijke gebruiksartikelen. Wilt u een bestelling plaatsen, dan kunt u dit direct online aan ons doorgeven. Het is ook mogelijk onze hulp in te zetten voor het opzetten en afbreken van uw artikelen. U kunt hiervoor het best contact met ons opnemen.