Presentatie accessoires huren in Groningen

Heeft u een presentatie op de planning en ontbreken er nog presentatieaccessoires? Geen zorgen, Hettema Verhuur in Groningen helpt graag met de volledige aankleding van uw presentatie. Wij leveren al ruim 70 jaar hoogwaardig en verzorgd materiaal. Service zit bij Hettema Verhuur hoog in het vaandel. Samen met u zorgen we ervoor dat uw presentatie er één wordt om nooit te vergeten. Dit doelt kunt u realiseren door presentatieaccessoires te huren bij Hettema Verhuur.

19 artikelen  

Verwijder alle


Vergadertafel huren voor een presentatie

Heeft u geen vergadertafel- en stoelen tot uw beschikking en heeft u deze wel nodig bij de presentatie? In ons ruime assortiment bieden wij ook vergadertafels en vergaderstoelen aan. De vergadertafels verschillen in afmetingen en daarnaast is een vergaderstoel met armleuning verkrijgbaar. De vergadertafels zijn te huren per week, per maand, per drie maand of per jaar. De prijs hangt hier van af. Wilt u meer weten over het huren van een vergadertafel? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Overige presentatie accessoires

Naast vergadertafels bieden wij ook andere hulpmiddelen aan voor uw presentatie. Bijvoorbeeld een beamer, overhead projector en het bijbehorende scherm of een flipover. Ook dienbladen in verschillende vormen en buffetspiegels in verschillende afmetingen zijn bij ons verkrijgbaar. Worden er veel mensen verwacht op de presentatie? Wij bieden een serveertafel met twee plateaus aan. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel serveren. U heeft ook de mogelijkheid om de hapjes op de vergadertafel te serveren. Het is maar net wat u wilt en hoe veel mensen er aanwezig zijn.

Prijzen presentatie accessoires

De vergadertafels hebben alle drie een vaste prijs van €12,50 per week, €25 per maand, €50 per drie maand en €100 per jaar. De buffetspiegels zijn €8 per stuk, de ronde, rechthoekige dienbladen zijn €1,25 per stuk en de gastronorm dienbladen zijn €1,50 per stuk. Voor de serveertafel betaalt u €18,50 per dag. De vergadertafel- en stoelen zijn voor meerdere dagen te huur. In dergelijke gevallen betaalt u bij ons een aangepast tarief. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.