Organiseert u binnenkort een evenement voor uw school en bent u zoek op zoek naar onderdelen en aankleding? Hettema Verhuur bezit een breed assortiment aan producten die verhuurt kunnen worden. Staat er bijvoorbeeld een ouderavond op de planning? Of een open dag voor geïnteresseerde, nieuwe scholieren? Wij kunnen u voorzien in de extra ondersteuning die u nodig heeft, of dit nou om horeca, meubilair, decoratie of elektrische apparatuur gaat. Ook voor diploma-uitreikingen kunt u bij ons terecht. Het assortiment is divers, kwalitatief en scherp geprijsd.

436 artikelen  Uw evenement op school top geregeld

Of het nou om een nette ouderavond gaat of een spetterende afsluiting van het schooljaar, voor beide varianten bieden wij oplossingen. Wij helpen u graag met het organiseren en inrichten van onvergetelijke schoolfeesten. Hebt u al nagedacht over leuke thema's? Of juist helemaal geen thema, maar een unieke locatie. Bekend talent kan uitgenodigd worden om op te treden. Maak diverse Spotify-playlisten met leuke en bekende liedjes. Wanneer dit afgestemd is op het thema, is succes gegarandeerd. Zorg voor leuke aankleding, veel drankjes en hapjes en goede voorzieningen. Niets is zo vervelend als een lange rij voor de wc of oponthoud bij de bar. En vergeet mensen niet uit te nodigen en op te zwepen in de weken naar aanloop van het feest. Dit zorgt voor extra bekendheid en een grotere opkomst op de feestdag zelf.

Kleine investering, groot succes

Bij Hettema Verhuur in Groningen combineren wij scherpe tarieven met uitmuntende kwaliteit. De prijzen voor school evenementen verhuur kunnen voordeliger worden naarmate u meer of langer iets huurt. Op die manier is het voor zowel de kleine als de grote evenementen zeer interessant om onderdelen te huren. Het is een kleine investering en een garantie voor groot succes. Daarnaast kunt u profiteren van onze haal- en brengservice, wel zo makkelijk bij het opruimen de dag na uw schoolevenement. Neem contact met ons op voor mogelijkheden, offertes en adviezen.