Organiseert u binnenkort een schoolevenement zoals een ouderavond, open dag of diploma uitreiking? Hettema verhuurt praktisch alles voor uw schoolevenement. Of u nu opzoek bent naar een grote koelkast of een biertap, door ons uitgebreide assortiment slaagt u in een keer. Alle goederen die wij verhuren zijn van de beste kwaliteit en scherp geprijsd.

400 artikelen  Breed assortiment

Door het brede assortiment van Hettema verhuur heeft u in een keer alles geregeld om van uw schoolevenement een succes te maken. Denk hierbij aan producten als:

- Partytenten

- Keukengerei

- Verlengsnoeren/haspels

- Stoelen

Het maakt niet uit of u nu veel of weinig mensen op het evenement verwacht. Hettema verhuur heeft niet alleen een breed assortiment maar ook nog eens een ruime voorraad. Alles wat u voor uw evenement nodig heeft kunt u reserveren in onze webshop en afhalen op het afgesproken moment. Wanneer u geen tijd heeft om de gereserveerde goederen af te halen kunt u ook kiezen voor onze haal en breng service. Met deze service zorgen wij ervoor dat alle goederen netjes bij u worden afgeleverd en uiteindelijk weer worden afgehaald. Deze service bieden wij al vanaf € 15,-.

Kwaliteit en service

Als u bij Hettema huurt mag u rekenen op producten van hoge kwaliteit en uitstekende service. Bij ons betaalt u alleen voor de dagen dat u de goederen ook daadwerkelijk gebruikt. Wilt u de goederen langer huren? Dan profiteert u van een aangepast tarief. Voor vragen over onze service of een van onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via nummer 050-5410191 of aan de hand van ons contactformulier.