Hebt u tijdelijk extra reinigingsapparaten nodig, zoals spoelbakken en spoeltafels? Bij Hettema Verhuur in Groningen bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende oplossingen voor iedere horecakeuken. Naast spoeltafels en spoelbakken kunt u bij ons ook vegers, emmers, tuinslangen en hogedrukreinigers huren. Wij bieden dus een totaaloplossing voor de schoonmaak in uw keuken en op uw evenement. Kwaliteit en hygiëne zijn bij ons erg belangrijk.

10 artikelen  

Verwijder alle


Een schone keuken bevordert kwaliteit

Hettema Verhuur levert verschillende spoeltafels, spoelbakken en andere reinigingsapparaten. Zo hebt u keus uit spoeltafels met één of twee bakken. Alle tafels worden geleverd inclusief afvoer en kraan en bestaan bovendien volledig uit roestvrijstaal. Hierdoor zijn ze makkelijk te reinigen wat de algehele hygiëne bevordert. Tevens kan er, wanneer gewenst, ook een boiler bij geleverd worden. Wilt u uitbreiden met extra ruimte? Onze werkbanken bieden uitkomst. Deze hebben een afmeting van 2 meter bij 80 centimeter. Heeft u al genoeg tafels maar zoekt u extra bakken? Hettema Verhuur levert bakken inclusief borstels. Naast de grote onderdelen bieden wij ook voor de kleinere schoonmaakwerkzaamheden een oplossing. Zo kunt u extra vegers en en emmers huren. Maar ook tuinslangen en hogedrukreinigers. Deze reinigingsapparaten werken alleen met koud water.

Goedkope tarieven op spoelbakken en spoeltafels

De tarieven voor het huren van spoelbakken en spoeltafels variëren van €50,- tot €100,- euro. Hoe langer u echter huurt, hoe goedkoper de prijzen kunnen worden. Tevens bieden wij een haal- en brengservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistieke kant van het verhaal. Extra spoelbakken zijn al te huren vanaf €10,- euro. De andere kleinere schoonmaakaccessoires zijn al vanaf een paar euro verkrijgbaar. Heeft u interesse in het huren van één van onze reinigingsapparaten of andere spullen? Neem contact op met Hettema Verhuur. Wij kunnen u dan van passend advies en aantrekkelijke tarieven voorzien.