Bent u op zoek naar uitbreiding van uw keukeninventaris en wilt u servies en bestek huren in de omgeving van Groningen? Hettema Verhuur kan u een divers assortiment leveren. Van glazen, schalen, lepels, vorken en borden, bijna alles is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een buurtfeest en zoekt u extra bestek voor alle gasten? Of plant u een groot (bedrijfs)evenement waar speciale catering verzorgd moet worden? Alle benodigdheden voor in de keuken kunt u bij ons vinden.

198 artikelen  

Verwijder alle


Bestek tot servies huren in Groningen

Het assortiment keukengerei is erg breed. Zo hebben wij verschillende soorten borden in diverse maten. Hier zijn bijbehorende schalen bij te verkrijgen om gehele tafels netjes mee te dekken. Denk aan aardappelschalen, broodschalen, compoteschalen, groenteschalen en vleesschalen. Vorken, messen en lepels zijn in meerdere maten verkrijgbaar. Tevens is voor elke soort drank een geschikt glas te huren. Bijvoorbeeld bierglazen, wijnglazen, champagneglazen en cocktailglazen. Maar ook advocaatglazen, cognacglazen, limonadeglazen en longdrinkglazen. U heeft ook de mogelijkheid om borden te huren en bestek te huren. Op deze manier kunt u genoeg mensen uitnodigen op uw feestje. Zoekt u meer naar de basis inhoud van een keuken? Geen probleem, wij hebben ook doorsnee bekers en mokken beschikbaar. Voor de obers en serveerster op evenementen verhuren we diverse dienbladen. Nummerhouders voor op tafels en nummertjes kunt u ook bij ons krijgen. Bijna al het servies en bestek wat Hettema verhuurt is in porselein, roestvrijstaal of plastic verkrijgbaar.

Scherpe tarieven voor het huren van keukengerei

Hettema Verhuur in Groningen hanteert aantrekkelijke tarieven op het verhuren van bestek en servies. Zo bent u bij ons altijd het goedkoopste uit. Wilt u keukengerei voor een langere periode huren? Dan bestaat er de kans dat de prijzen nog voordeliger worden. In combinatie met onze haal- en brengservice hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van bestek en servies. Neem contact met ons op voor vragen over prijzen of levering, wij kunnen u dan van passend advies voorzien. Wil je ook een servies huren? Wij bieden verschillende serviezen aan tegen een scherpe prijs.