Spelletjes, Luchtkussens of Feestpoppen Huren Groningen

Wilt u graag spelletjes, een luchtkussen of feestpoppen huren? Dan bent u bij Hettema Verhuur aan het juiste adres. Hettema Verhuur heeft ruime ervaring in het verhuren van verschillende soorten tenten en luchtkussens. Wij kunnen uw feest helemaal afmaken door middel van een luchtkussen of feestpop in de tuin. Daarnaast leveren wij ook spelletjes om een gezellige sfeer op het feest te maken. Wanneer u ons inschakelt, dan bent u ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld zal zijn. Het is namelijk ons streven om uw evenement zo compleet mogelijk te maken.

13 artikelen  

Verwijder alleVerschillende soorten spelletjes huren

Een feest kan erg leuk zijn, maar het is nog leuker als er iets te doen is. Wij verhuren verschillende soorten spelletjes waardoor het een gezellige dag gaat worden. Zin om ouderwets met elkaar te sjoelen? Of zin om een potje te schaken of dammen? Hettema Verhuur kan het voor u leveren. Naast deze spellen bieden wij ook een dartspel inclusief 3 pijltjes, een bingomolen en een rad van avontuur aan.

Lucht/springkussen huren in Groningen

Als u een feest organiseert is het fijn als er ook iets geregeld is voor de kinderen. Als de kinderen zich vermaken op het luchtkussen, dan vermaken de ouders zich meestal ook goed. Wij bieden vier verschillende modellen luchtkussens. De keuze bestaat uit een clown, hond, tijger of een olifant. De afmetingen van de springkussens van de modellen tijger en olifant zijn 5 x 5,5 x 4,4 meter. De andere twee modellen hebben een iets kleinere afmeting.

Feest afmaken met een feestpop in de tuin

50 geworden en hiervoor houdt u een feestje? Dan mag een Abraham of Sarapop natuurlijk niet ontbreken. Wij bieden Abraham- en Sarapoppen aan inclusief blower. Ze zijn beide in twee afmetingen leverbaar, namelijk drie of zes meter.

Prijzen

De spelletjes zijn vanaf €7,50 verkrijgbaar. De luchtkussens in het model van een tijger of olifant kosten €100 per dag en de modellen clown en hond kosten €75 per dag. De Abraham- en Sarapoppen van drie meter kosten €50 en van zes meter kosten €75 per dag. Haal- en breng service is mogelijk.