Hettema verhuur verhuurt praktisch ter ondersteuning van uw sportevenement. Van koffiemachines tot biertaps en van springkussens tot popcornmachines wij verzorgen het allemaal. Bij Hettema verhuur zijn alle producten gegarandeerd van hoge kwaliteit waardoor uw sportevenement een groot succes wordt! Is het niet mogelijk of wenselijk om de goederen af te halen? Met onze haal en breng service brengen wij deze graag bij u langs!

400 artikelen  Uitgebreid assortiment

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment voor elk sportevenement. Bij ons kunt u voor praktisch alles terecht en bent u in een keer klaar voor uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan producten als:

- Dranghekken

- Hogedrukreinigers

- Horeca producten

- Tafels en stoelen

- Servies

Het maakt bij Hettema verhuur niet uit of u nu een sportevenement voor 10 of 5000 personen organiseert, de producten in ons assortiment zijn ruim op voorraad. Met onze haal en breng service zorgen wij ervoor dat alle gehuurde goederen bij u worden afgeleverd en uiteindelijk weer worden opgehaald. Wij bieden deze service al vanaf € 15,-.

Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Sinds 1938 verhuurt Hettema praktisch alles voor al uw evenementen. Hierbij staat service hoog in het vaandel. Bij ons betaald u alleen voor de dagen dat u de goederen ook echt gebruikt. Uiteraard kunt u de goederen ook voor meerdere dagen huren, als u dit wenst hanteren wij een aangepast tarief. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via het contact formulier of telefonisch via nummer 050-5410191.