ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Springkussen huren Drachten

Springkussen huren in Drachten? Hettema Verhuur is slechts een half uurtje gelegen van Meppel. Met een luchtkussen van Hettema bent u verzekerd van een zeer geslaagd feest voor uw kinderen.

Onze springkussens zijn geschikt voor verjaardagsfeesten, familiedagen, burendagen of andere evenementen. Waar u het luchtkussen ook voor nodig hebt, bij Hettema bent u op de juiste plek om een springkussen te huren, ook in Drachten.

Circus luchtkussen

151,25

Sea luchtkussen

151,25

Candy luchtkussen

181,50

Smiley luchtkussen

181,50

Het beste springkussen huren in Drachten

Het vinden van een goed springkussen om te huren in Drachten kan best een lastige opgave zijn. Friesland is voor ons echter een zeer bekende plek om spullen te verhuren. Zo staan veel van onze springkussens in Leeuwarden. Ook springkussens in Emmen komen vaak van Hettema Verhuur!

Vanuit Drachten bent u via de A7 snel in Groningen. Deze verbinding is uitermate geschikt om binnen een half uurtje bij ons in Groningen te zijn. Neem een kijkje op onze contact- en routepagina om te kijken hoe u snel bij onze loods kunt komen!

Alle partybenodigdheden huurt u bij Hettema!

Naast luchtkussens verhuren wij nog veel meer benodigdheden voor feesten en partijen! Bij ons vindt u onder meer partytenten, licht en geluid en ander meubilair. Samen met Hettema, organiseert u het leukste feest in omgeving Drachten!

De voordelen van onze springkussens

Het huren van een springkussen in Drachten bij Hettema kent vele voordelen. Als u een springkussen gaat huren voor uw kinderen is er natuurlijk één ding extreem belangrijk, de veiligheid van uw kinderen. Al onze kussens worden na verhuur gecontroleerd zodat wij de veiligheid voor onze klanten kunnen garanderen.

Bij Hettema Verhuur betaalt u alleen voor de dagen waarop u daadwerkelijk gebruikmaakt van het springkussen. Ook profiteert u van korting wanneer u meerdere dagen huurt. Neem voor de exacte tarieven voor ons springkussen verhuur in Drachten contact met ons op!

Teken in

Geen account nog niet?

Bel ons