ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Springkussen huren Emmen

Wilt u een springkussen huren in Emmen, dan vindt u wellicht niet meteen wat u zoekt. Kom daarom naar Hettema Verhuur op slechts 50 minuten rijden van Emmen. Wij hebben al veel klanten in Emmen blij gemaakt met onze springkussen verhuur.

Luchtkussens, zoals de opblaasbare objecten ook wel worden genoemd, zijn garantie voor een geslaagd feest. Door een luchtkussen te huren biedt u kinderen die naar uw feest of evenement komen een speelparadijs waar ze zich de heel dag mee kunnen vermaken. 

Circus luchtkussen

151,25

Sea luchtkussen

151,25

Candy luchtkussen

181,50

Smiley luchtkussen

181,50

Huur uw springkussen voor Emmen bij u in de buurt

Springkussens zoeken in Emmen is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet. Veel aanbieders van springkussens in de regio van Emmen zijn er dan ook niet. Hettema Verhuur levert echter regelmatig springkussens en andere benodigdheden voor feesten en evenementen in de regio Emmen en in de rest van Drenthe. 

Door de uitstekende verbinding tussen Groningen en Emmen bent in ongeveer 50 minuten aangekomen bij onze loods waar we uw springkussen op hebben geslagen. Op onze contact- en routepagina kunt u uw route plannen.

U vindt hier naast luchtkussens overigens ook alle andere nodige spullen die u wellicht nodig heeft voor uw feest. Huur bijvoorbeeld een tent, meubiliair of andere horecabenodigdheden om uw feest een groot succes te maken.  

 

Zelf uw springkussen naar Emmen halen, of laten brengen?

Wanneer u een springkussen in Emmen wilt gebruiken, kunt u het bij ons huren om het vervolgens zelf op te halen of door ons te laten brengen. Tegen vergoeding leveren wij het bij u op locatie af. 

Geeft u een feest of evenement voor een grote groep? Dan is het goed voor te stellen dat u meer dan alleen een springkussen in Emmen nodig heeft. Omdat wij eenmalige transportkosten rekenen, kunt u hier gebruik van maken door alle spullen in een keer te huren. U betaalt dan slechts één keer transportkosten en u heeft geen gedoe van halen en brengen. 

Naast Emmen verhuren wij ook springkussens in Groningen en in Leeuwarden.

Wat kost een springkussen huren?

Een springkussen huren zodat u er in Emmen plezier aan kunt beleven hoeft niet duur te zijn. Hettema biedt verschillende springkussens aan en de kleine versie huurt u al vanaf €90,75. Kiest u voor de grotere variant, dan huurt deze vanaf €121,00. 
U betaalt bij Hettema alleen voor de dagen waarop u gebruik maakt van het luchtkussen en daarbij is het zo dat u voordeliger huurt naarmate u het luchtkasteel langer huurt. Neem voor de exacte tarieven bij langere huur gerust contact met ons op, zodat we het mondeling toe kunnen lichten. 

 

Hettema: Voor springkussens huren in Emmen en omstreken

Wij zitten klaar om u een prachtig feest of onvergetelijk evenement te bezorgen. Weet u al wat u nodig heeft voor uw feest? Een feest zo compleet mogelijk organiseren is niet eenvoudig weten wij uit ervaring. Heeft u daarom vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over een springkussen huren in Emmen, maar ook over alle andere benodigdheden. 

Teken in

Geen account nog niet?

Bel ons