ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Springkussen huren Groningen

Wilt u een springkussen huren in Groningen? In dat geval is Hettema Verhuur het bedrijf dat u zoekt! Wij hebben al talloze klanten uit Groningen en omstreken mogen verblijden met onze springkussens.

Met een luchtkussen zult u alle kindergezichtjes ongetwijfeld doen stralen. Of het nu voor een kinderfeestje is of als entertainment op een anderzijds volwassen evenement, de kinderen zullen zich zeker vermaken als u een springkussen voor ze huurt!

Circus luchtkussen

151,25

Sea luchtkussen

151,25

Candy luchtkussen

181,50

Smiley luchtkussen

181,50

Lokaal uw springkussen huren in Groningen

Hettema is gelegen aan de Kieler Bocht 55 te Groningen, dus door hier uw springkussen te huren, ondersteunt u de lokale ondernemer! Onze loods is gevestigd op bedrijventerrein Euvelgunne, waardoor deze eenvoudig met de auto bereikbaar is. Hier kunt u ook gratis parkeren.

Wilt u langskomen om uw gehuurde springkussen op te halen? Plan uw route dan in via onze contact- en routepagina, waar u eventueel een vraag kunt stellen.

 

Andere partybenodigdheden lokaal huren?

Bij ons in Groningen kunt u niet enkel een luchtkussen huren, maar ook al uw andere partybenodigdheden! Wij verhuren onder andere partytenten, keukenbenodigdheden, verlichting en geluid, en allerlei soorten meubilair. Zo bouwen wij samen met u uw feest.

 

Zelf uw springkussen in Groningen ophalen, of laten brengen?

Bij onze springkussen verhuur in Groningen kunt u uw artikel natuurlijk zelf ophalen, maar we kunnen het ook tegen een vergoeding bij u langsbrengen. Vooral als u veel feestartikelen of een groot luchtkussen huurt, of als u zelf geen auto tot uw beschikking heeft, kan dit een uitkomst bieden.

Goed om te weten: per evenement rekenen wij slechts eenmalige transportkosten zolang u al uw artikelen tegelijkertijd huurt. Het maakt dus niet uit of wij met meerdere wagens moeten rijden om uw partybenodigdheden te vervoeren, de prijs blijft hetzelfde! Onze springkussens vindt u naast Groningen ook in Emmen en Leeuwarden!

 

Wat kost het huren van een springkussen?

Een springkussen huren in Groningen hoeft niet duur te zijn! Bij Hettema heeft u de keuze uit verschillende luchtkussens, zowel groot als klein. De kleinste variant is verkrijgbaar vanaf €90,75, de grotere vanaf €121,00.

U betaalt bij Hettema alleen voor de dagen waarop u van uw artikelen gebruikmaakt. Daarbij komt dat des te langer u het huurt, des te voordeliger de prijs per dag omgerekend is. Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor de exacte prijzen van ons springkussen verhuur.

 

Hettema: springkussen verhuur in Groningen en omstreken

Hettema staat graag in Groningen en omstreken voor u klaar om een prachtig feest of onvergetelijk evenement voor u te verzorgen. Uit ervaring weten wij dat het lastig kan zijn om zelf te bepalen wat u allemaal nodig heeft. Hier helpen wij u dan ook graag bij!

Als u contact met ons opneemt, adviseren we u graag. Niet alleen over het huren van springkussens, maar over alles wat bij zo’n evenement komt kijken. Een geslaagd feest is gegarandeerd dankzij onze springkussen verhuur in Groningen.

Teken in

Geen account nog niet?

Bel ons