Wilt u een springkussen huren in Leeuwarden voor een feest of evenement? Dan bent u bij Hettema op de juiste plek. Op maar 45 minuten van Leeuwarden huurt u een springkussen naar keuze! Huur uw springkussen makkelijk online om uw feest compleet te maken.

Een luchtkussen, zoals een springkussen ook wel wordt genoemd, staat voor een gegarandeerd geslaagd feest, omdat het kinderen die naar uw feest komen het ultieme plezier biedt. Wacht dus niet langer met een springkussen huren voor uw feest in Leeuwarden!

Een springkussen huren in Leeuwarden voor iedere gelegenheid

Zoals u waarschijnlijk al had verwacht zijn springkussens bedoeld voor kinderen. Toch is het huren van een springkussen voor elk feest of evenement in Leeuwarden een goed idee. Terwijl volwassenen een gezellig drankje drinken en hapje eten onder de heaters in de opgezette partytenten, kunnen de aanwezige kinderen zich lekker uitleven in het luchtkasteel die u speciaal voor hen huurt!

Zo verhuren wij regelmatig springkussens voor:

  • Bruiloften
  • Verjaardagsfeesten
  • Buurtfeesten
  • Jubileum feesten
  • Bedrijfsfeesten
  • Sportevenementen

 

Voor kleine en grote feesten in Leeuwarden: een springkussen huren kan altijd

Niet alleen is een springkussen huren in Leeuwarden een goed idee voor bruiloften en verjaardagsfeesten, ze zijn ook geschikt voor zowel een groot als klein feest! Een luchtkussen is namelijk snel opgezet en makkelijk weer op te ruimen. U heeft daardoor met een kleine inspanning een perfect speeltoestel voor kinderen opgebouwd om zich mee te vermaken.

U kunt bij ons bovendien kiezen voor springkussens van verschillende formaten. Het kleinere luchtkussen van 4 bij 4 meter wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor kleinere verjaardagsfeesten, terwijl u de grotere variant van 5 bij 5,5 meter kunt huren voor grotere evenementen.

Zo hebben we voor iedere, grote of kleine gelegenheid een springkussen om te huren. Dát is waarom Hettema bekend staat als hét bedrijf als het gaat om springkussenverhuur Leeuwarden.

 

Huur een luchtkussen voor een scherpe prijs

Wilt u voordelig een springkussen huren in Leeuwarden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u voor springkussenverhuur in uw eigen stad niet altijd datgene kunt vinden wat u nodig heeft. Door het enorme aanbod van Hettema Verhuur kunnen wij echter zeer scherpe prijzen bieden, waardoor het de rit van slecht 45 minuten zeker waard is!

Bent niet in de gelegenheid om uw gehuurde springkussen op te halen? Geen zorgen, in overleg met u bezorgen wij het luchtkussen bij u op locatie tegen vergoeding. Neem hiervoor gerust contact met u op, zodat we u hier alles over kunnen vertellen. Naast Leeuwarden vindt u onze springkussens ook in Groningen en Emmen.

 

Naast een springkussen ook andere artikelen voor uw feest in Leeuwarden huren

Naast springkussenverhuur, bieden we ook heel veel andere artikelen aan die u kunt huren om uw feest of evenement compleet te maken. Wilt u bijvoorbeeld ook spelletjes huren? Of heeft u feestdecoratie nodig om uw feest aan te kleden en sfeer te geven? Kijk dan gerust rond in onze webshop.

En pakt u het feest groter aan, bijvoorbeeld omdat u een muziekevenement organiseert, dan is het goed denkbaar dat u ook podiumdelen, meubilair en toiletten wilt huren. Ook dan denken we graag met u mee.

 

Online springkussen huren in Leeuwarden bij Hettema

Naast dat we u graag van dienst zijn middels ons brede aanbod verhuurartikelen, maken wij het organiseren van uw feest ook graag makkelijker. Hoe? Dat doen we door onze verhuur zo makkelijk mogelijk te maken. Huren bij Hettema gaat eenvoudig online via de website en contact met ons is zeer laagdrempelig. Wij overleggen daarom graag met u, zodat we u zoveel mogelijk kunnen ontzorgen.

Heeft u vragen, of kunt u een gewenst artikel niet vinden op de website? Neem dan gerust contact met ons. Wij vullen ons assortiment namelijk regelmatig aan, waardoor het denkbaar is dat een enkel artikel nog niet in de webshop staat. Als we het artikel wel hebben, kunt u die samen met het springkussen huren in Leeuwarden!