Om voor een relaxte sfeer te creëren waar mensen kunnen staan en van hun drankje genieten, kunt u bij Hettema Verhuur stoelen, tafels en statafels kopen. Bent u bezig met het organiseren van een feest, vergadering of ander soort evenement? Neem in dat geval zeker onze hulp aan voor het leveren van tijdelijke gebruiksartikelen. Bekijk ons assortiment voor alle mogelijkheden. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen!

Tijdelijke gebruiksartikelen hoofdzakelijk gericht op partyverhuur

Hettema Verhuur heeft meer dan 80 jaar ervaring met de verhuur van gebruiksartikelen zoals bijvoorbeeld (sta)tafels en stoelen. Wanneer u een evenement aan het organiseren bent in Drenthe, kunt u alle artikelen in ons aanbod huren. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk uw bestelling ontvangt. Hettema werkt enkel met kwalitatief hoogwaardig en verzorgd materiaal. Naast het leveren van artikelen zijn we ook de hele tijd bezig met het updaten en uitbreiden van ons assortiment. Om kosteloos op uw locatie te komen kijken naar de mogelijkheden hoeft u alleen contact met ons op te nemen!

Neem een kijkje naar ons online aanbod

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vindt u op de website van Hettema Verhuur een totaaloverzicht van ons aanbod op het gebied van tijdelijke gebruiksartikelen. Wanneer u de artikelen heeft gevonden die u wilt huren, kunt u direct uw bestelling plaatsen. Betalen doet u snel en gemakkelijk. Wilt u onze hulp ook inzetten voor het opzetten en afbreken van de artikelen? Dan is dit mogelijk! Neem hiervoor direct contact met ons op.